2777
2789
عنوان

اونا ك ذرت مكزيكي ميپزين بياین

120 بازدید | 8 پست

چرا بره بیرون تا اون آخرین قاشق ک میخوری کش میاد داغه ولی تو خونه همون دو قاشق اول میخوری کش میاد بعد دیگ کم کم سفت میشه کش نمیاد از پنیر خوب هم استفاده می‌کنم 

بخاطر اینکه نباید سس رو روی حرارت اضافه کنی باعث سفت شدن پنیر میشه 

ذرت مکزیکی ت رو بریز تو ظرف بعد بهش سس بزن عین بازاریا میشه

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

بخاطر اینکه نباید سس رو روی حرارت اضافه کنی باعث سفت شدن پنیر میشه ذرت مکزیکی ت رو بریز تو ظرف بعد ب ...

ببین رو ظرف حدا که رو کتری گذاشتم بودم حرارت غیر مستقیم ذرت و پنیر و سس رو روش ریختم و تند تند هم زدم بعد ریختم داخل ظرف قشنگ کش میومد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین رو ظرف حدا که رو کتری گذاشتم بودم حرارت غیر مستقیم ذرت و پنیر و سس رو روش ریختم و تند تند هم زد ...

خب اینطوری بعد سفت میشه باید روی حرارت نریزی سس رو چه مستقیم چه غیر مستقیم

فوتش همینه

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

خب اینطوری بعد سفت میشه باید روی حرارت نریزی سس رو چه مستقیم چه غیر مستقیمفوتش همینه

بیرون ک همه چیزش قاطیه سس و ذرت پنیر سما میکی بریز تو ظرفیت بعد سس رو روش بریز 

پس کی بریزم میشه من متوجه نشدم میشه بهم دقیق تر توضیح بدی

ببین تو ذرت و قارچ و پنیر رو که قاطی کردی بریز تو ظرفی که میخوای بخوری بعد سس بزن اگه روی حرارت سس بزنی باعث میشه پنیر سفت بشه 

عزیز پس بیرون که همرو قاطی میکنن داغ داغ هم هست

اوجارو نمیدونم ولی این فوت کوزه گریش هست من به شما گفتم خود دانی