2777
2789

واسه زایمان سز چقد ت بیمارستان باید موند حتمن باید همراه داشته باشم چن روز بعد میتونم از جام بلند شم 

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما همراه میخوای

یک شب باید بمونی و تا مدفوع نکنی اجازه مرخصی نمیدن

همون شب اول باید از جات بلند بشی و خودت بری دستشویی و راه بری کم کم

ولی از ۵روز بعد عمل دیگه اوکی میشی

ی شب میمونی.

بعد عمل فک کنم تا چندساعت نباید چیزی بخوری تا پرستار بیاد بگه و با مایعات شروع میکنن.

ماساژ شکمی میدن.اگه درد داشته باشی شیاف میزنن برات.

بعد صبحش با کمک همراه یا پرستار باید از تخت بیای پایین بری دستشویی.

بعد اون باید بلند شی تو اتاقت یا سالن آروم  آروم راه بری

بعد اونم مرخصت میکنن

ی شب میمونی.بعد عمل فک کنم تا چندساعت نباید چیزی بخوری تا پرستار بیاد بگه و با مایعات شروع میکنن.ماس ...

بچه ام از لحظه اول میزارن پیشم یا باید بهش شیر بدم ؟

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

والا من شخصی بودم یک شب موندم سزارین بودم سخت بود چون من یکم تپلم ولی میتونستم خودم برم دسشویی اینا ...

بیمارستان کجا بود راضی بودی از پرسنلش

بچه ام از لحظه اول میزارن پیشم یا باید بهش شیر بدم ؟

بچرو چندساعت بعد میارن.میذارن بغل تختت.

شیرخوردن هم بچه اولشه زیاد بلد نیست خودت باید نوک سینه رو هدایت کنی ب دهنش یکی دوتا میک میزنه خسته میشه زود.

بعدم کم کم شیرت میاد.

پرستارا کمک میکنن بهت میگن همرو.

بچرو چندساعت بعد میارن.میذارن بغل تختت.شیرخوردن هم بچه اولشه زیاد بلد نیست خودت باید نوک سینه رو هدا ...

از الان خیلی استرس دارم هیچکسم ندارم بیاد اونجا کمکم موندم چیکار کنم واقن 😢

از الان خیلی استرس دارم هیچکسم ندارم بیاد اونجا کمکم موندم چیکار کنم واقن 😢

کدوم بیمارستان میری؟

اگه کسی نیست میتونی پرستار خصوصی یا همراه بگیری برای خودت.

ولی نمیدونم از کجا.از بیمارستان بپرس شاید داشته باشن

کدوم بیمارستان میری؟اگه کسی نیست میتونی پرستار خصوصی یا همراه بگیری برای خودت.ولی نمیدونم از کجا.از ...

بیمارستان یاس سپید احتمالا برم