2777
2789

اولش خوشم اومد ولی حدود ۲ هفته بعدش که گذشت واقعا پشیمونم. می‌خوام  عوضش کنم منتها از روشم خیلی کم میشه. 🥲🥲🥲

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حلقه ی تصمیم و انتخاب دو نفرستسعی کن دوسش داشته باشی😍😍😍

نه تصمیم یک نفره بود خودم انتخاب کردم 😂

اره 🥲

پس اصلا ناراحت نباش

هر حلقه دیگه ای هم بخری همینجوری حست بهش تغییر میکنه 

اینقدر در زندگی انگشتر میخری که این حلقه عملا به ندرت استفاده میشه 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

عوضش نکن بزار بمونه بعداً یکی دیگه بگیر

البته هنوز عقد ماه دیگه ست قبلش خریدم 

بدبختی اینه سایزش کردم و کوچیکش کردن برام وگرنه میدادم عوض کنن بدون اینکه ازش کم بشه 

پشیمونم که سفید برداشتم 

عکسش بفرس

فرستادم نوشت به زودی منتشر میشه

حتما قشنگ بوده که خریدی وسواس به خرج نده حلقه مهم اون خاطراتی هست که پشتش هست وگرنه بعدا یه طلایی بگیر اونو بنداز اینو بگذار واسه یادگاری

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

یکی دیگه بخر اونم بزار بمونه

پولش نیست 😂🥲

البته هنوز عقد ماه دیگه ست قبلش خریدم بدبختی اینه سایزش کردم و کوچیکش کردن برام وگرنه میدادم عوض کنن ...

به نظرم این حستو تو دلت نگه دار.  و له همسرت و خانوادش نگو.  چون میگن دمدمی و فلان... 

بعدها اینقدر طلا بخری بندازی به جاش. 

من خودم تا حالا چند بار حلقه ازدواج خریدم🤣

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅