2777
2789

خیلی اذیتم مجردم میخوام عمل انجام بدم مامانم نمیزاره میگه به هیچ وجه سایز ۸۵ بزرگ قدم ۱۵۵ وزنم ۶۴ خیلی بد هیکلم کردن اصن تمام اضافه وزنم انگار همونان ارثی هم نیست بخت بد منه فقط

میخوان وزنمو بیارم ۵۵ کیلو 

نه فکر نکنم نسبتشون فرق کنه کوچیک میشه فقط شل میشن 

ولی نسبت به بدنت هنوز شاید بزرگ باشه 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل مامو خوب نیس اگه دوس داری در آینده بچه شیر بدی

ربطی به شیردهی بچه نداره 

خواهر شوهرم عمل کرده دوتا بچم شب داده

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
ربطی به شیردهی بچه نداره خواهر شوهرم عمل کرده دوتا بچم شب داده

حتما لیفت کرده 

چون مامو‌ بافت سینه برداشته میشه و رگ های شیری هم سوزوندن میشه نمیشه شیر داد

عزیزم من الان همینه مشکل ام

چون بچه ندارم دکتر مامو نمیکنه

ولی گفت لیفت زیاد می‌کنم برات 

حتما لیفت کرده چون مامو‌ بافت سینه برداشته میشه و رگ های شیری هم سوزوندن میشه نمیشه شیر دادعزیزم من ...

نه مامو کرده 

بستگی به دکتر داره 

به غدد شیردهی آسیب نزده و همچنان فعالن

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
عزیزم حرفت غیر علمیهبرو پیج پروتز پالادیوم پیام بده بپرس

🥴 من هی میخوام بگم طرف عمل کرده و غدد شیردهیش سالمن و بچه شیر میده تو میگی نه نمیشه 

باشه حرف شما درست