2777
2789

فامیل های پدریم منو خواهر هامو داداشم بت بابام دعوت کرده که خواهرم که شوهر داره که گیره اصلا نمیاد داداشم حالشو نداره منو خواهر کوچیکم  مامانم دعوت نکردن من نمیرم زشته مامانم کوچیک میشه خواهرم با بابا میخواد بره بابام باید بره مجبوره فامیل های پدریم خواهر هم میخواد بره من میگم نرو میگه میخوام برم به تو چیکار دارم بابام میگه تو هم باهاش بیا زشته تنها بره زنونه پن چیکار کنم

🚫با احترام درخواست دوستی برای پسران و آقایون پذیرفته نمیشود🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرسیدن داره باباتم نباید میرفت 

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔  دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀بعضیا میگن چرا میگی بچه دومتم دختر باشه.دوستان دوست دارم بچه ام دختر باشه چون خودم خواهر ندارم و خانواده هم ندارم زنداداشام خیلی نامهربانن دلم میخواد دخترم یه خواه  دلسوز داشته باشه مثل دوروریام که خواهر دارن غم خوارشون هستن و مثل من بی کس نیستن 

علت دعوت نکردن مادر مهمه ولی من با شما بیشتر موافقم . قشنگ تر بود اگر پدرتونم نمیرفت

دختر عمه عمه از مامانم خوشش نمیاد

🚫با احترام درخواست دوستی برای پسران و آقایون پذیرفته نمیشود🚫