2777
2789

از اون جایی که هیچ‌ منبعی تاییدش نکرده و خرافه اس پس آدابی هم نداره.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂😂😂اره اول وضو میگیری رو به قبله بعد نفس عمیق لباس آبی باید تنت باشه بعد باید دو تا سرفه کنی ب جهت تخلیه انرژی منفی،کفش سفید پا کنی به نشانه صلح و قدم برداری سمت خرازی 

پول هم باید نقد باشه تا قبول بشع 

مواظب باشید خدا های تو وسایل ها رو بیارید تو خونه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عزیزم اعتقاد نداری دلیل نمیشه مسخره کنی

اعتقاد چیع 

کدوم کتاب این رو گفته تا من بهش احترام بزارم؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اعتقاد چیع کدوم کتاب این رو گفته تا من بهش احترام بزارم؟!

ولی حداقل شعور اینو داشته باشین ب اعتقادات بقیه احترام بزارین 

همینطور ک اگه شما چیزیو دوست اارین و مورد پسند شماست این حق و به خودتون میدین ک بقیه چیزی نگن

ولی حداقل شعور اینو داشته باشین ب اعتقادات بقیه احترام بزارین همینطور ک اگه شما چیزیو دوست اارین و م ...

من به اعتقاد دینی کسی توهین نکردم ونمیکنم 

اگه تو کتاب دینی شما این مورد هست بهم بگید تا ازتون معذرت بخوام

هر چرندی قابل احترام نیست