2777
2789
عنوان

نشد برم کربلا داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 18 پست

چرا تا هرچی میشه سریع میگید دیگه نماز نمیخونم؟ خدا والا محتاج این نماز دست و پا شکسته ماها نیست. برو خداروشکر کن تونستی بری امام رضا. من بعد ۱۸سال قرار بود این هفته بریم مشهد اما امام رضا نطلبید و همسرم طلبیده شد بره کربلا. خیلی اتفاقی . برای همسرم خوشحالم .برای خودم ناراحت. ولی دلیل نمیشه به خاطر نماز خوندن منت بذارم سرخدا که. ان شاءالله قسمت شما هم میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یک چیزی بگم عزیزم رک میگم ناراحت نشو شما با این سطح از تاب وصبر وتحمل هدفت از رفتن به کربلا چی بوده ؟بالاخره یک هدفی هست اگه زیارت امام حسین هست که همون امام وسط جنگ نماز خوند گله از خدا نکرد اگه هدفت همدردی با  حضرت زینب هست که همون شب عاشورا نشسته نماز شب خوند ؟هدفتون چی هست از سفر ؟