2777
2789
عنوان

خانومایی که تازه باردار شدین بیاین

138 بازدید | 28 پست

حال و احوال تون چطوریه? من اخرای 5 هفته م، رفلاکس و تهوع دیوونه م کرده، همش خوابم میاد، یه حال بدیم روحی خوب نیستم، شما چجوریه حالتون? 

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

من۲۱هفته ام.یکی دوماهه ویارم خوب شده فقط یکم کلافه ام.بابت گرما و‌خونه موندن

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من۲۱هفته ام.یکی دوماهه ویارم خوب شده فقط یکم کلافه ام.بابت گرما و‌خونه موندن

من حال روحیم بده تو بارداری اولمم همین بودم کاش یکم بهتر میشدم اصلا نمی‌فهمم چمه

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

عصبیم نمیخوامش.هر کاری میکنم حالم خوب نمیشه

چرا? 

من حال روحیم بده تو بارداری اولمم همین بودم کاش یکم بهتر میشدم اصلا نمی‌فهمم چمه

طبیعیه عزیزم.سعی کن با اطرافیان وقت بگذرونی تا یکم حال و هوات عوض شه.هرچقد تنها بمونی بدتر میشه

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

طبیعیه عزیزم.سعی کن با اطرافیان وقت بگذرونی تا یکم حال و هوات عوض شه.هرچقد تنها بمونی بدتر میشه

شما بچه ی اولته? 

ناخواسته بود.دلم میخواد بمیرم فقط

اولیه? 

بله

انشالله بسلامتی زایمان کنی عزیزم،منم زودتر سه ماهم تموم بشه یکم حال و هوام عوض بشه

انشالله بسلامتی زایمان کنی عزیزم،منم زودتر سه ماهم تموم بشه یکم حال و هوام عوض بشه

ممنون،همچنین عزیزم.تموم میشه گلم راحت میشی.سه ماه دوم واقعا قشنگه فقط نباید زیاد فکر و خیال کنی

ممنون،همچنین عزیزم.تموم میشه گلم راحت میشی.سه ماه دوم واقعا قشنگه فقط نباید زیاد فکر و خیال کنی

آره تجربه ‌ش رو داشتم من بارداریام دقیقا عین همديگه س سه ماه اول انگار افسرده میشم بعد خوب میشم دوباره ماه های آخر استرس دارم 😄