2777
2789

قضیه اینه که من با یک پسر تو اینستا چت میکردم بعد اون گفت یک شب میریم بیرون و خب قرار قطعی که مثلا تاریخش رو مشخص کنیم نذاشتیم. اخر شب بود ازش خداحافظی کردم گفتم فردا دو شیفتم.  من دیروز که دو شیفت بودم یعنی از ۷ صبح تا ساعت ۸و نیم شب سرکار بودم متوجه شدم که بهم پیام داده ولی دیگه سرکار اصلا نرفتم دور موبایلم و وقتی برگشتم خونه خیلی خسته و له بودم و خوابیدم. الان که بعد یک روز رفتم تو اینستا پیام ها رو چک کنم میبینم پیامش رو پاک کرده‌. به نظرتون چرا و علت چیه؟؟؟؟؟ و من باید چیکار کنم؟ حقیقتش انتظار پاک کردن پیام رو نداشتم. چون منم به هر حال دیروز خیلی درگیر بودم میتونست صبر کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داخل اینستا نمیشه پیام رو دوطرفه پاک کنه مگه اینکه بلاکت کنه کلا بعدشم پسری ک پیامو پاک کنه پرنسسه ب ...

بلاک نیستم ولی فکر کنم قبل از ایکنه طرف سین بزنه میشه دو طرفه پاک کرد. چی بگم همه پسرها پرنسس شدن. 

بلاک نیستم ولی فکر کنم قبل از ایکنه طرف سین بزنه میشه دو طرفه پاک کرد. چی بگم همه پسرها پرنسس شدن.

پیام رو داخل دایرکت میشه پاک کنی ولی اینکه دیلیت دوطرفه بزنی مثل تلگرام نمیشه‌.خاک تو سرشون واقعا ایش

اشک شو،اما نه تو غم.

پیام رو داخل دایرکت میشه پاک کنی ولی اینکه دیلیت دوطرفه بزنی مثل تلگرام نمیشه‌.خاک تو سرشون واقعا ای ...

پس چطور شده که من نوتیف پیامش رو دیدم ولی الان که رفتم دایرکت میبینم هیچ پیامی نیست؟

پس چطور شده که من نوتیف پیامش رو دیدم ولی الان که رفتم دایرکت میبینم هیچ پیامی نیست؟

نمیدونم شاید نتت مشکل داره یا پیامشو از داخل دایرکت پاک کرده

اشک شو،اما نه تو غم.