2777
2789
عنوان

بنظرتون این اقا حالش خوبه

111 بازدید | 10 پست

یکی از همکاران اقا چند وقتی بود دنبال زن بود چند باری به من گفت من گفتم نه 

این اقا خانواده خیلی درست و حسابی داره  از خانواده من هم بالاتر هستن و خودش هم ظاهرش و.. خوبه  منتها به یه دلیل ازش بدم میاد !! 

چند وقت قبل به ما گفت نامزد کردم و .. 

ماهم گفتیم مبارک و بسلامتی 

تا سه روز قبل عکس نامزدشو به همکاران خانم نشون داد

خدایی نامزدش چیز خاصی نبود صورت گرد سفید و چشم رنگی ( ترکیب عسلی قهوه ای ) این عکس صورتش بود که خیلیییی سفید بود انگار با فی لتر گرفته شده بود 

بعد رو کرد به یکی از خانما باخنده و شوخی گفت نامزد من خوشگلتره یا خانم فلانی ( من ) همکارم گفت هرکی زیبایی خودشو داره و..

بعد یهو گفت نامزد من خیلی خیلی خوشگله خانم فلانی ( من) یکدرصد زیبایی اونو نداره خانم من سفید چشم رنگیه 

من پوستم سبزه روشن یا گندمیه 🫤😐

خانم من فرشته رو زمینه اصلا ادم معمولی نیست 😕 😐

پسره دیشب اومده واتس اپ به من پیام داده خانم فلانی با من ازدواج میکنی؟؟ 😐🤕

میای شهر ما برا زندگی ؟؟ ( چون من مرکز استانم این پسر خونشون شهر نزدیک ماست تقریبا ۴۵ دقیقه فاصله س) 

بعد من بهش گفتم مگه شما نامزد نداری ؟؟؟

میگه نه اون به درد من نمیخوره 😐🫤🤔

بنظرتون اصلا نامزدی در کار هست یا الکی گفته ؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو من یک درصد زیبایی اونو ندارم حیف شماست

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بگو من یک درصد زیبایی اونو ندارم حیف شماست

اتفاقا گفتم 

گفت شوخی کردم 

من محلش ندادم دیگه 

ولی حالا سواله برام که اصلا نامزدی در کار بوده یا نه

فقط میخواسته منو حرص بده؟

اتفاقا گفتم گفت شوخی کردم من محلش ندادم دیگه ولی حالا سواله برام که اصلا نامزدی در کار بوده یا نهفقط ...

کلا کارش درست نبوده و نمیشه روی عقل و اعمالش مطمئن بود

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

کلا کارش درست نبوده و نمیشه روی عقل و اعمالش مطمئن بود

من که نمیخوام باهاش ازدواج کنم 

من غلط کنم این ادمو پیر و کور میکنه با این رفتارهاش 

کلا یه پسر خونسرده و همه چیز به کتفش هست 

مثلا قبل از اینکه پیشنهاد ازدواج بده من یکبار برا یه موضوع کاری بهش زنگ زدم شارژم تموم شد و به من زنگ نزد 😐 

با اینکه خطش دائمی بود 

بخاطر همین رفتارا ازش بدم اومد و جواب منفی دادم 

من که نمیخوام باهاش ازدواج کنم من غلط کنم این ادمو پیر و کور میکنه با این رفتارهاش کلا یه پسر خونسرد ...

پس ولش کن و دغدغشو نداشته باش و شوخی میکنه نخند عین شمر باش تا خودشو جمع کنه