2777
2789

باردار هستم هفته پیش از بیرون اومدم‌دیدم شوهرم پایینه خواهرشوهرمم اونجا بود منم رقتم‌کمی بشینم بعد مادرشدهرم چایی آورد حدود یه ساعت نشستیم

بعد ما بلند شدیم اومدیم خونمون در خونه باز بود شنیدم به دخترش گف پاشو تو یخچال میوه هس بیار بخوریم😐😐منتظر بود فقط من‌بیام‌بالا

اصلا خیلی یه جوری شدم والا میوه ندیده نیستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه بار خونه مادر شوهرم بودم یک ساعت نشستن میوه نیوردن....بعد مادر شوهرم و خواهر شوهرم یواشکی رفتن تو اتاق آناناس و انار خوردن من یه هو رفتم داخل ...خشکشون زده بود ...منم خیلی ناراحت شدم چون واقعا رفتار چیپ و احمقانه داشتن درصورتی که من خونه ی خودم  میوه هام گندیده میشه پسراشون میکنم 

شاید فراموش کرده اون تایم که شما بودی

میوه ها کم یا تازه نبوده،با دخترشون راحت تر بوده و برای ایشون آورده

اگه اولین باره میتونه کلی دلیل داشته باشه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم