2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من دیشب خواب دیدم ک‌خون دماغ شدم لخته لخته گوشتم دیدم پدرشوهرم داده بهم اسب داشت گارم‌میگرفت گاو دنبالش کردم همشم تعبیر خوبی نداشت و بیخیالم برف ک حس خوب میده باز عزیزم من ک رسما شکنجه شدم ت خواب😂😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
والا من دیشب خواب دیدم ک‌خون دماغ شدم لخته لخته گوشتم دیدم پدرشوهرم داده بهم اسب داشت گارم‌میگرفت گا ...

عزیزم بنظرم صدقه بنداز من خودم به خواب اعتقاد دارم چون اکثر خوابام تعبیر میشه بخاطر همین میترسم 

عزیزم برف تو فصل خودش تعبیرش غم و ناراحتی هست الان که فصل برف نیست ولی برای اینکه آروم شی صدقه بده و ...

نه اگه تو فصل خودش نباشه تعبیرش بده ولی باید صدقه بدم انشاالله دفع بلا شه😞

من انقدر خواب میبینم بیدار میشم هیچکدوم یادم نیست یه صدقه بده تو بارداری خواب چرت و پرت میبینه ادم

اگه اکثر خواب‌هایی که میبینم تعبیر میشه بخاطر همین ترسیدم یکشنبه هفته آینده ان تی دارم خیلی استرس گرفتم نکنه خدای نکرده مشکلی باشه

اگه اکثر خواب‌هایی که میبینم تعبیر میشه بخاطر همین ترسیدم یکشنبه هفته آینده ان تی دارم خیلی استرس گر ...

از بس استرسی از اینجور خوابا میبینی نه چیزی نیست دیگه مگه فامیلید یا خودتون مشکل داشته باشید 

عزیزم بنظرم صدقه بنداز من خودم به خواب اعتقاد دارم چون اکثر خوابام تعبیر میشه بخاطر همین میترسم

خدا بزرگه اره صدقه میندازم کلا یادم رفت ولی صلوات خیلی فرستادم بیدار شدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀