سلام تاپیک های قبلم کامل گفته بودم
من متاسفانه بخاطر کمکاری های خودم امسال به نتیجه خوب نمیرسم و یه هفته ای میشه که تصمیم گرفتم دوباره بخونم اوایل سعی کردم خودم بخونم ولی اصلا پایبند نبودم به برنامه و حس کردم برنامه از نظر مرور اصولی نیست تصمیم گرفتم مشاور بگیرم نزدیک ۱۰ نفر با موسسات مختلف با مشاورا صحبت کردم هرکدوم یه ایرادی داشت
مثلا یکی ۲ سال سابقه مشاوره داره سوال میپرسم بنظرتون این منبع خوبه میگه نمیدونم خودم کار نکرده بودم
یکی دیگه اصلا پیگیری نمیکرد
یکی تعداد درست و غلط تست هام مهم نبود براش یعنی من مشکل تست زنی داشته باشم اهمیت نمیده
یکی آزمون میگرفت ولی پاسخنامه نمیداد نمیتونستم تحلیل کنم اشتباهم رو بفهمم
یکی اصلا توانایی و استاد و منابع منو در برنامه رعایت نمیکرد فقط برنامه کلی برا همه میفرستاد عقب هم میفتادم اهمیت نمیداد آزمون میگرفت
خیلیا هزینه بالا میگرفتن مثلا ماهی ۲ ۳ تومن و واقعا کیفیت کارش در حد هزینه نبود
ولی این مشاورم هم تجربه ۴سال مشاوره داره هم راهنمایی درست حسابی میکرد و هم هزینه خیلی کمتر میگرفت که در حد توانم بود و بیشتر دانش آموزاش که واقعا تلاش میکردن رشته تاپ قبول شدن (همشون آنلاین بودن)
من تو این یکی دو هفته هر مشاوری که میشناختم و از هرکسی که میشناختم پرسیدم صحبت کردم و حداقل یکی از موارد بالا رو داشت و احتمالا خودمم بخونم اشتباه میرم مسیرم رو چون نمیدونم چی درسته
الان واقعا موندم به اون مشاورم پیام بدم یا نه چون خیلی بد صحبت کرده بودیم باهم هم من هم اون و بهم توهین کرده بود پیاما هس حتی من موقع جنگ چون عذاب وجدان داشتم بابت حرفام پیام دادم معذرت خواهی کردم اونم گف این حرف رو نزن انشاالله هیچ اتفاقی برات نمیفته الان نمیدونم پیام بدم یا نه اصلا نمیدونم شاید قبول نکنه به من مشاوره بده
تا حالا در این حد سردرگم و ناامید و حس شکست نداشتم💔