2777
2789

سلام تاپیک های قبلم کامل گفته بودم 

من متاسفانه بخاطر کمکاری های خودم امسال به نتیجه خوب نمیرسم و یه هفته ای میشه که تصمیم گرفتم دوباره بخونم اوایل سعی کردم خودم بخونم ولی اصلا پایبند نبودم به برنامه و حس کردم برنامه از نظر مرور اصولی نیست تصمیم گرفتم مشاور بگیرم نزدیک ۱۰ نفر با موسسات مختلف با مشاورا صحبت کردم هرکدوم یه ایرادی داشت 

مثلا یکی ۲ سال سابقه مشاوره داره سوال میپرسم بنظرتون این منبع خوبه میگه نمیدونم خودم کار نکرده بودم 

یکی دیگه اصلا پیگیری نمیکرد

یکی تعداد درست و غلط تست هام مهم نبود براش یعنی من مشکل تست زنی داشته باشم اهمیت نمیده

یکی آزمون میگرفت ولی پاسخنامه نمیداد نمیتونستم تحلیل کنم اشتباهم رو بفهمم

یکی اصلا توانایی و استاد و منابع منو در برنامه رعایت نمیکرد فقط برنامه کلی برا همه میفرستاد عقب هم میفتادم اهمیت نمیداد آزمون میگرفت

خیلیا هزینه بالا میگرفتن مثلا ماهی ۲ ۳ تومن و واقعا کیفیت کارش در حد هزینه نبود 

ولی این مشاورم هم تجربه ۴سال مشاوره داره هم راهنمایی درست حسابی میکرد و هم هزینه خیلی کمتر میگرفت که در حد توانم بود و بیشتر دانش آموزاش که واقعا تلاش میکردن رشته تاپ قبول شدن (همشون آنلاین بودن)

من تو این یکی دو هفته هر مشاوری که میشناختم و از هرکسی که میشناختم پرسیدم صحبت کردم و حداقل یکی از موارد بالا رو داشت و احتمالا خودمم بخونم اشتباه میرم مسیرم رو چون نمیدونم چی درسته 

الان واقعا موندم به اون مشاورم پیام بدم یا نه چون خیلی بد صحبت کرده بودیم باهم هم من هم اون  و بهم توهین کرده بود پیاما هس حتی من موقع جنگ چون عذاب وجدان داشتم بابت حرفام پیام دادم معذرت خواهی کردم اونم گف این حرف رو نزن انشاالله هیچ اتفاقی برات نمیفته الان نمیدونم پیام بدم یا نه اصلا نمیدونم شاید قبول نکنه به من مشاوره بده 

تا حالا در این حد سردرگم و ناامید و حس شکست نداشتم💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیام بده.جالبه بدونی بعضی دوستی ها از یه دعوا شروع میشه.

بنظر من قبول میکنه و چون یه شناخت اولیه هم داره بیشتر هواتو داره.

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

تاپیک های قبلم رو بخون خیلی ناجور و تند صحبت کردیم زشت نیس پیام بدم؟

ن منم پارسال با مشاورم خیلی بد صحبت کردم ایشون سکوت کردن ولی دیدم بد پیش میرم پیام دادم عذرخواهی کردم گفتم این مدت خیلی فشار روم بود ببخشید اگه بی‌احترامی شد

ن منم پارسال با مشاورم خیلی بد صحبت کردم ایشون سکوت کردن ولی دیدم بد پیش میرم پیام دادم عذرخواهی کرد ...

قبول کرد مشاوره بده؟ اخه این اول بد صحبت کرد توهین کرد بهم گف باید به مادرت میگفتم افسارت رو بکشه😐🤦🏼‍♀️

تاپیک های قبلم رو خوندی؟ خیلی تند صحبت کرده بودیم

بنظرم قبول میکنه و رابطتون عالی پیش میره

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

مشاوره میدی؟ میشه آیدی تلگرامت رو بدی؟پیشنهاد میکنی پیام بدم؟

قبلا مشاوره میدادم

بچه ها سوالی داشته باشن میگم بپرسن

آره اگه بخوای شخصی میدم حتما

راجب مشاور قبلیت کامل در جریان نیستم نمیدونم حقیقتا

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم