2777
2789

همیشه بحثای جدی که داشتیم و نمیتونستیم همو متقاعد کنیم میگفت اصلا بنظرم چند روز فاصله بگیریم بهش فکر کنیم من این اخلاقو دوست نداشتم نمیذاشتم فاصله درستش کنه میگفتم حرف بزنیم اما اینبار بعد اینکه خواستم تکلیف رابطمون مشخص بشه و کلی مانع آورد از شرایط جامعه و.. متقاعد نشدم گفت یکی دوهفته فاصله بگیریم فکر کنیم اینبار گفتم باشه....الان دوروز از گریه هام گذشته و وارد مرحله یادآوری خاطرات شدم نمیدونم برمیگرده یا نه بهش گفتم اگه خواستی تو آینده هم باشیم برگرد...میدونی چی میخوام بگم انگار ترس از دست دادنش و از دست دادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم راهی که میگم درسته یا نه ولی شرایط رو بسنج اگه بهونه الکی نمیاره و آدم خوبیه یا کنار بیا یا ...

چهار سال با هم بودیم نمیشه گفت عالی بودیم ولی حالمون خوب بود هم من کمک خرج خونه ام هم اون بااین تفاوت اون پدرمادرش جدا شدن و پدرش خیلی از نظر مالی اوکی ..بمن میگفت من از خودم هیچی ندارم خونه ندارم ماشین ندارم هرچی الان دستمه مال باباست اگه بزنه به اختلاف بخوریم نمیخوام کنارم اذیت شی...فعلا دید هرچی میگه من میگم باهم میسازیم گفت یکی دوهفته فاصله بگیره فکراشو بکنه نمیدونم دیگه برمیگرده یا نه ولی خیلی دلم تنگ شده براش

بو از ادب بردی؟هر سری اومدم سایت یه پست این‌چنینی از تو دیدم

اره بردم

والا من اولین باره نظر میدم هیچ وقت جز امروز نظر ندادم دخترقاجاری

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙