2777
2789
عنوان

خرید خانه

208 بازدید | 19 پست

بچه ها ما رفتیم یه خونه دیدیم که نزدیک محل کار همسرمه و قیمتش هم واسه ما اوکی هست حالا چند تا ایراد داره خونه و از چشمم افتاده یه دلم میگه بیخیال شم و قید خرید خونه رو بزنم شاید مورد بهتر گیرمون اومد که اونم با این پول بعید میدونم ولی میترسم اینم نگیریم و از دستمون بره 

حالا ایراد خونه ..

یکیش ساخت قدیم هست ولی باسازی کردنش 

یکیم چون سقفش نورپردازی داره و کناف زدن کوتاه شده 

اصلا موندم چه کنم

ما خیلی وقته که میخوایم خونه بخریم اصلا نمیشه خسته شدم دیگه 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگیر عزیزم  هیچ. قت ننداز به فردا که همین پولم از دستتون در میره و بی ارزش میشه ایشا الله مجددا پول دستتون میاد خونه بهتر میکیرید در ضمن بافت قدیمم که مستحکمتره 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

الان ملک راکده ولی معلوم نیست فردا چه اتفاقی بیفته. به نظرم الان بهترین زمان خرید خونه است. یه هفته بکوب بگردین اگه موردی بهتر پیدا نکردین همینو طبق سلیقه خودتون مجددا بازسازی کنین. ممکنه باز یه دفعه ملک گرون بشه و دیگه گیرتون نیاد

میگی بازسازی کردهلوله آب عوض کرده؟

تا جایی که میدونم اره ..فک کنم یدونه هم اتاق حیاط دراوردن یه خوابه بوده دوخوابه کردنش حیاط جنوبیه و ۱۶۰متر و زیر بنا۱۳۰

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

خوب میتونید چند روز وقتتون بگیرین و بگردین شاید موردای بهتر با قیمت مناسب مدنظر پیدا کنید انقدر مردم محتاج شدن ک زیر قیمتم میدن  نشدم همین بگیرین ک از دست میره  همینم ی پشیمونی میمونه ب دوشتون همین ک سایه بالا سرت باشه خونه خودت باشه ب بقیش فکر نکن اصلا انباری باشه اختیارش با خودت باشه

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
خب بگردین یکی خوبش پیدا کنید

خوبش خیلی زیاده ولی به پول ما نمیرسه 😔

میتونی بخری که پولت از دست نره دوسال دیگه بفروشی سقف کوتاهم مثلا چقد؟؟ من کوتاه دوست دارم مال ما ۲۷۰ ...

اندازش رو نمیدونم ولی من رفتم دیدم کوتاههی سقف خیلی معلوم بود شاید ۲۵۰باشه

بهترین زمان برا خرید ملک و سرمایه گذاری این روزاس من خودم تو کار ملک هستم

خودمون یه زمین داریم ۵ساله خریدیم ولی اطرافش ساخت نشده 

اونو نگه داریم باید ۵سال دیگه هم صبر کنیم 

به نظرت چیکار کنیم بفروشیم این خونه رو بخریم ..

یه مقدار هم طلا داریم 

اصلا موندم میترسم همه چی روبفروشیم اینو بخریم ضرر کنیم