2777
2789
عنوان

باردارم سوال واجب

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 35 پست
نمیدونم والا برای هفته دیگ نوبت دارم یکشنبه والا چهار تا بالشت شبا دورم هس بازم خو جا بجا میشم

رو مبل تکی بخواب

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

میکنم این کار رو دو تا پشت همم میزارم انگاری وقتی بیشتر رو پهلو چپ میخوابم اینطور میشم حالام رو راست ...

تحمل کن یکم هوشیار تر بخواب و البته حسااااابی بخواب چون نی نی ک بیاد دلت برا خواب خیلی تنگ میشه 🥹

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه میگن ناف میپیچه دورش خونرسانیش کم میشه خفه میشه این حرفا

منم ۳۴هفته و۳۲هفته زایمان کردم بچه هامو ناف دورشون پیچیده بود خفه شده بودن

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
😅😅😂شوهرم‌باز بی خواب میشه تا پیشش نخوابم

ول کن شوهرتو اولویتت بچه است بابا

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

تحمل کن یکم هوشیار تر بخواب و البته حسااااابی بخواب چون نی نی ک بیاد دلت برا خواب خیلی تنگ میشه 🥹

هههه دقیقا خیلی پر‌خوابم هستم مخصوصا جدیدا حالا دو سه روز برا استرس خوابم‌پریده وگرنه در حالت عادی  کمتر ۱۰<۱۲ ساعت نمیخوابم

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
منم ۳۴هفته و۳۲هفته زایمان کردم بچه هامو ناف دورشون پیچیده بود خفه شده بودن

دقیقا از کجا میفهمید ناف پیچیده از قبل دور گردنش هست ینی

دقیقا از کجا میفهمید ناف پیچیده از قبل دور گردنش هست ینی

درد زایمان داشتم رفتم دکتر گفتن خفه شده بابند ناف اورژانسی سزارین شدم خدا راشکر با احیا برگشته بود

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند

برو یه نوار قلب بگیر الان اتفاقا باید حرکاتش خوب باشه

یا سونو بیوفیزیکال بده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
درد زایمان داشتم رفتم دکتر گفتن خفه شده بابند ناف اورژانسی سزارین شدم خدا راشکر با احیا برگشته بود

خداروشکر منم چند روز کمر درد دارم دیگ‌میگم صبر کنم یکشنبه ک نوبت دارم دکتر

اصلا نگران نباش برا ما هم پیش اومده

فقط سعی کن بالشت دور و برت بچینی ک نتونی تکون بخوری

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

از کجا باید آدم متوجه بشه ک خدای نکرده بند ناف پیچیده

سونو مشخص میکنه. خدای نکرده بچه تکون نخوره بعد سونو بدی مشخص میشه

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻