2777
2789

خیلی بدهی دارم چی بخرم

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کردی ؟

بآور دارم

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

این خرافه هست گل بیخیال ۱۳ صفر کی گفته عاخه خود بلاگر های اینستا پول گرفتن ۱۳ صفرو تبلیغ بیخودی کنن

من امتحان میخام کنم

۱۳صفر چیه مناسبتش مگه

امروزه

باباااا این خرافه رو پول دادن پخش کردن ک یه سودی بکنن 

چرا الکی بهشون سود بدیم واس هیچ و پوچ 

اگ قرار باشه خدا بهمون دری رو باز کنه هر روز روزِ خداست 

۱۳ و ۱۴ و ۱۵ نداره 

این دستو بگیر بالا دعا کن از خدا بخواه 

تمام

الکیه

خواهرشوهرم و یکی دو نفر دیگه دو سه سال قبل به یه نیتی رفتن خرید که هنوز از اجابتش خبری نیس

این همه دعا این همه توسل... این خرید بر چه اساس و پایه ای باید حاجت بده؟!