نه فقط گوش شنوا ندارم همین حس میکنم اضافه ام هیچکس از من خوشش نمیاد
مگه قراره کسی آرت خوشش بیاد بخدا خودت خودتو دوس داشته باشی بسه این مردم حوصله خودشون و توبه خداهم ندارن هیچکی قرار نیست حالتو خوب کنه جز خودته و البته اگه همسرداری که اونم هست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پس بگو از دست مردا ما کی راضیم والا هرچی میگیم نمیفهمن انگار بچه بزرگ کردنه همشون بچن من ب شوهرم مبگ ...
شما خانما اره کلا سوختن ساختن زجر تحمل کردن یک خانم در خونه شوهرش مد شده ولی رهایی نه خیالتون راحت تنها نیستین تازه خیلی هم وضیعت تون خوبه ،۸۵ درصد خانما هنوز همون افکار ۸۵ سال پیش دارن ک میگن کتک بخوریم تهمت توهین بشنویم خیانت ببینیم اصلا معنا نداره اسم طلاق بیارن فقط سوختن ساختن تحمل زجر کشیدن دارن
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
مثل این پسر تو اینستا بعدا میفهمی چی شد اونطور میکی والا
خودت هم نمیدونی چی میگی ها!!
چیکار کنم خواهرهمه حرفام ناراختیامو ریختم تو خودم دلم گرفته واقن
کتاب گذر از رنج ها رو بخون بیا ایتا کانال تنهامسیرآرامش
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹