2777
2789
عنوان

خونه نیستم جاریم میخواد بره خونم حداقل یه هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 38 پست

جمع کن برو اونجا دست به سیاه و سفیدم نزن همه ی کارارو بریز سرش

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

هنوز بهم رو ننداخته 

ولی اون روزی میپرسید کی میری خونت 

والا ذهنم درگیره 

ینی ممکنه بگه میخوام خونه تو بمونم؟ 

همش میگه شوهرت مث داداشمه و ...

راستش یه بار خواستم نمازمو تو خونش بخونم برگشت گفت اتاق جا نداره جانمازو بندازم تو پذیرایی!!؟

فقط واسه اینکه تو اتاقش تنها نمونم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هنوز بهم رو ننداخته ولی اون روزی میپرسید کی میری خونت والا ذهنم درگیره ینی ممکنه بگه میخوام خونه تو ...

هرچی بوده الان بچه اش مریضه خودش دغدغه و هزینه داره حالا بخواد فکر جا هم کنه واقعا سخت میشه به خاطر خدا به نظرم خونه را بذار در اختیارش ولی همسرت همون هفته بیاد پیش خودت 

مگر اینکه برادر شوهرت هم باشه دیگه همسرت هم راحت میشه 

جانم فدای ایران

ببین خب با شوهرت که نمیشه تنها باشن 

به شوهرت بگی بیادم که خب جاریت تو خونت تنها باشه ؟

هر دوتاش بنظرم بده 

ینی خب من بشخصه دوست ندارم وقتی نیستم کسی تو خونم باشه 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

ازنظرمن بمونه فقط به همسرم میگم یخچال پرکنه دستی به سروروی خونه بکشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دیگه خودت جاری و شوهرت رو میشناسی ... اگه مطمئنی از جفتشون که مشکلی نداره به هر حال گرفتاری واسه همه هست ما چند روز تهران بودیم بچم بستری بود خودم که بیمارستان پیش بچه بودم ولی شوهرم واقعا آلاخون والاخون بود چون هیچ کسی نداشتیم اونجا خیلی بد و سخت گذشت

هنوز بهم رو ننداخته ولی اون روزی میپرسید کی میری خونت والا ذهنم درگیره ینی ممکنه بگه میخوام خونه تو ...

بچش عمل داره گناه داره ولی مواظب زندگیه خودتم باش نزار تنها با شوهرت توی خونت بمونه بعدا ممکنه هرحرفی به گوشت بخوره راست و دروغشم خودش میفهمه و خدای خودش. یا به همسرت بگو بیاد پیشت بمونه یا خودتم پاشو برو خونت.

عزیزم بگو من فعلا قصد برگشت ندارم استراحت مطلقم نسبی رو نگو

بگو شرمنده که خونه نیستم بگم بیایید پیش ما به شوهرم میگم خواستی یه جای خوب نزدیک بیمارستان برات بگیره 

سر زندگیت با کسی شوخی نکن بزا گم شه

اینم بگم .از قدیم گفتن دوتا نامحرم تو چهار دیواری یاشن سومیشم شیطانه 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

نمی دونم ولی خب من به شخصه اصلا نمی تونم وقتی خونه نیستم کلید بدم به کسی بره خونه م ! حتی خواهر خودم هم باشه ...

حالا دیگه شوهر باشه و با جاری تنها باشن که هیچی دیگه 😐🤦😨

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

اصلا مروت و انسان دوستی ندارن بعضیا بی رحم و سردن عجب دنیایی ساختیم

لابد خودت از اونایی که جاریت خونه نباشه میری یه هفته پلاس میشی خونش اسم هر چیزیم نزارید انسانیت به ادما عذاب وجدان بدید!اولا پدر بچه باید بره یکم‌ غیرت خرج بده دوما وقتی من استراحتم از بچم بگذرم برا بچه جاری؟سوما شوهرش میتونه یه جا نزدیک بیمارستان براشون بگیره که اینم خودش انسانیته 

حتما باید دوتا  نامحرم ۱ هفته باهم زندگی کنن که اسمشو بزارید ادم بودن و انسانیت

اصلا مروت و انسان دوستی ندارن بعضیا بی رحم و سردن عجب دنیایی ساختیم

واا😐😐😐اصلا استارتر موافق باشه چیزی نگه جاریش نمی فهمه برادرشوهر نامحرمه نباید تنها بمونن.عقل هم خوب چیزیه 

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️