2777
2789
عنوان

خانم ها بیان

192 بازدید | 18 پست

من سینه هام خیلی افتاده شده 

واقعا دست خودم نیست بچه شیر دادم و خب از مجردی هم افتاده بود 

راهی جز عمل داره؟ 

و خیلی شل شده سینه هام حتی مجردی هم خیلی خیلی شل بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سختیش نمی ارزه واقعا

نمیدونم تجربه ندارم اما یکی از دوستام انجام داده خیلی راضیه فقط کلی سرم تقویتی میزد تا چن ماه و با شیر انگور زندگی میکرد🤦🏻‍♀️

سه کیلو گوشت  م.مه رو انداخت گربه ها بخورن ۹۵ بود الان شده ۷۵ کوچیک تر میخواست دکترش قبول نکرد گفت به هیکلت نمیاد

ورزش چجوری باشگاه ؟بعد واقعا مداوم و درست ورزش کنی خوش فرم میشه؟

افتادگی سینه با ورزش قابل بهبود است، اما برای افتادگی‌های شدید، ممکن است به جراحی نیاز باشد. ورزش‌هایی که عضلات سینه را تقویت می‌کنند، می‌توانند به سفت شدن و بالا آمدن سینه‌ها کمک کنند. با این حال، اگر افتادگی به دلیل از دست دادن حجم زیاد چربی یا کشیدگی پوست باشد، ورزش به تنهایی ممکن است کافی نباشد. 

ورزش‌های مؤثر برای افتادگی سینه:

شنا:

شنا کردن به ویژه کرال سینه، عضلات قفسه سینه را درگیر می‌کند و به تقویت آنها کمک می‌کند. 

حرکت پروانه:

این حرکت با دستگاه یا با استفاده از کش ورزشی انجام می‌شود و به تقویت عضلات سینه و بالا بردن سینه کمک می‌کند. 

پوش آپ (شنا):

این حرکت کلاسیک، عضلات سینه و بازو را به طور همزمان تقویت می‌کند. 

پرس سینه:

با دمبل یا دستگاه، این حرکت به طور خاص عضلات سینه را هدف قرار می‌دهد. 

حرکت پلانک دست ضربدری:

این حرکت به تقویت عضلات مرکزی بدن و همچنین عضلات سینه کمک می‌کند. 

انقباض قفسه سینه:

این حرکت را می‌توان به سادگی در هر مکانی انجام داد و به تقویت عضلات سینه کمک می‌کند. 

نکات مهم:

برای مشاهده نتایج مطلوب، تمرینات باید به طور منظم و مداوم انجام شوند. 

تغذیه مناسب و مصرف کافی آب نیز در حفظ سلامت پوست و عضلات سینه مهم است. 

استفاده از سوتین ورزشی مناسب در طول تمرینات می‌تواند به حمایت از سینه‌ها کمک کند. 

در موارد افتادگی شدید، ممکن است جراحی لیفت سینه (ماستوپکسی) یا ترکیب آن با پروتز سینه، بهترین گزینه باشد. 

مشورت با پزشک و یا متخصص ورزشی برای طراحی یک برنامه تمرینی مناسب و متناسب با شرایط فردی توصیه می‌شود. 

نمیدونم تجربه ندارم اما یکی از دوستام انجام داده خیلی راضیه فقط کلی سرم تقویتی میزد تا چن ماه و با ش ...

من شوهرم تخلیه رو راضی نمیشه

دوستدارم واقعا کوچیک کنم