2777
2789
خیلی حساس تشریف دارم😁😆مثلا الکی😂

😂😂😂❤️

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

😐😐😐😐 الان دارید غیرمستقیم به استارتر میگید درسته که جذاب نیست ولی ممکنه شانس باهاش یاز باشه؟ لاز ...

آره داره میگه شوهرت توپ بود خودت رو دوست داشته باش شوهرت بد بود بزن تو سر خودت بگو چرا بلند نشدم...من نمی دونم الان شانس و خوش بختی و رضایت چه ربطی به ازدواج داره...استارتر گفته ۱۵۸ کوتاهه باز پای مردا رو وسط کشیدن و گفتن نهههه غصه نخور شااااید یه مرد سوار بر اسب اومد و دوست داشت و توام حس رضایت داشتی یعنی حس رضایت یه زن از خودش به وجود یه مرد و نظرات عالیه یه مرد بنده!!!!

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من که شکیرا نیستممم خب اون خیلی جذابه🤣😭

والا زوم کن رو پوستش ادم پولدار جدابم میشه الان مهران مدیری اگر پول نداشت کسی گوسفندشم نمیداد بچرونه  ولی الان همه کراش دارن روش با وجود این سنش!جذابه !انشالله ک شانس و سرنوشتت خوب باشه اونی ک بخادتت این چیزا براش مهم نیس

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
ظرافت ایشون که هیچی، ولی مثل اینکه اعتماد بنفس نداشته‌ی شما خوب شکست

من با اون خانم شوخی دارم و جواب همم همینجا دادیم

تو چرا میپری وسط قاشق نشسته؟؟!!

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

حقیقتش خیلی اعتماد به نفسم رو گرفته.

مشکل از قدت نیست، مشکل از عزت نفسته، مشکل از ذهنیتته🧠

بپذیرش، قد تو خیلی خوبه، باهاش راحت باش، این طبیعت توعه

بنویس راجب قدت، بنویس که باهاش راحتی و کلی توانمندی مختلف داری، از موفقیت هات بنویس

رو عزت نفست کار کن و بنویس و بنویس و بنویس و تمرین کن با خودت در صلح باشی

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

آره داره میگه شوهرت توپ بود خودت رو دوست داشته باش شوهرت بد بود بزن تو سر خودت بگو چرا بلند نشدم...م ...

دقیقا.. انگار مردا خدان که علاقشون عامل ارزشمندی زن ها باشه.

موافقم سخت باهاتوننننن

خودت بدنت قدت هرجور هست دوست داشته باش قربون صدقه همین قد صورت برو تا ادمای خوب فارغ از جنسیت سر راهت قرار بگیرن و صاحب موقعیتای خوب بشی

دقیقا.. انگار مردا خدان که علاقشون عامل ارزشمندی زن ها باشه.موافقم سخت باهاتوننننن

عقل نداری راحتی بخدا

حرفی ندارم باهات ریپلای نکن

کوتاه هستاما خیلی کوتاه نههمه قدها و این تفاوت بین آدمها زیباست😍

من نمیگم قد کوتاه زشته زیبایی های خودشو داره ولی من ترجیح میدادم بلندتر باشم🫠خیلی رو اعتماد به نفسم تاثیر منقی داشته