کاش میشد یه بار دیگه صدا بزنم مامان و اون جواب بده و یه بار دیگه برام غذای مورد علاقمو درست کنه و یه بار دیگه تو بغلش گریه کنم و وقتی میرم خونه برقا روشن باشه منتظرم باشه 😭
مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد
منم دلم براش تنگ شده هیچی یادم نمیاد کاش فقط عکسشوداشتم اونم برام زیادی دیده
خیلی سخته خدا بهت صبر بده
مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدا بیامرزه مادرت و عزیزم براش همین الان صلوات بفرست یا نماز بخون من هر شب ۲ رکعت برای خواهر قشنگم ن ...
خدا رحمت کنه خواهرتو عزیزم روحشون شاد باشه
خیلی سخته صبر بده خدا فقط