2777
2789

بچه من 18 ماه پیش پریود شدم الان احتمال بارداری هست خب میگن نزدیک پریودی تخمکی نیست ولی نگرانم از خوردن اورژانسی هم می ترسم پریود هام منظمه می ترسم بهم بریزه چیکار کنم

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن

خودمم حس میکنم احتمالش کمه ولی بازم نگرانم 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
احتمال هست ولی خیلی خیلی کمه اورژانسی نخور

قصد بارداری ندارم فکر میکنم احتمالش خیلی کمه ولی بازم نگرانم از اون طرف میگم اورژانسی بخورم پریودم قاطی کنه چی موندم 

من همیشه قبل پریودی رابطه محافظت نشده داشتم، مشکلی پیش نیومداگه پریودت منظمه بنظرم احتمالش صفره

پریود هام 99 درصد منظم هست یعنی آلان 2 روز مونده احتمالش نیست نگران نباشم؟می ترسم قرص بخورم پریود هام قاطی کنه

قصد بارداری ندارم فکر میکنم احتمالش خیلی کمه ولی بازم نگرانم از اون طرف میگم اورژانسی بخورم پریودم ق ...

۲ روز مونده بود به پریود

تا ۷۲ میتونی اورژانسی بخوری

بمون پریود نشدی روزی که قرار بود پریود شی بخور

چی بگم عزیزم من تجربه خودم اینه ک آدم باردار نمیشه اون موقع

انشالله که اینجوری باشه من دو تا یجه دارم دیکه نمیخوام 

۲ روز مونده بود به پریودتا ۷۲ میتونی اورژانسی بخوریبمون پریود نشدی روزی که قرار بود پریود شی بخور

اینم پیشنهاد خوبیه ممنون 

همیشه حتی تو خود پریودی هم میشه باردار شد. ولی خب احتمالش کمتره دیگه. 

قرص اورژانسی یکی دو سیکل ممکنه پریودو بهم بریزه بعدش برمیگرده به حالت عادی. 

Involuntary night owl, here for tea