2777
2789
عنوان

نامزدتون ⁉️

133 بازدید | 9 پست

چند شب پیش دعوامون شد سه ساله باهمیم همه می‌دونن شیرینی خورده هستیم 

بعد مامانش کلا خواهراش خیلی دخالت می کنن اونو در می کنن یا حرفو رفتار یادش میدن منم میگم چرا بعد مامانش چند ماه پیش بهم گفت بی حیا خدتو کردی توی پاچه پسرم منم از حق نگذریم جوابشو دادم و شستمش گذاشتمش کنار همه چی خوب بود تا الان الان دوباره داره شروع می کنه بهونه مامانش گرفتن منم گفتم مامانت بجای اینکه به من بگه بی حیا به دخترش می گفت که شوهر داره دوست پسرم دارم 

شروع کرد چیزی گفتن هان خواهر من اینجوری نیست دفاع کردن منم بهش گفتم مگه وقتی به من گفتن بی حیا تو اینجوری ازم دفاع کردی ؟

تو هیچی نگفتی بهشون 

الان دو روزه صورته مثلا دیشب دعوا کرده امروز اومده زنگ زده خب مردک موجی دیونه 

براساس تجربه میگم ازدواج نکن تهش جداییه

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی نمیخوام ناراحتت کنم ولی ابنو بایدبه کسایی بکی که همش میگن ازدواج سنتی بده.  میکوبنش خب تو ازدواج سنتی حداقل زبون مادرشوهر تا قبل عروسی کوتاهه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

من بودم با همچین کسی که همچین خانواده ی داره که تو نامزدی بهم بی احترامی میکنن نمیموندم اونا دارن بهت از الان نشون میدن خوب فکراتو کن ازدواج کنی هزار برابر میشه رفتار زشتشون اونا از الان بهت احترام نمیزارن

ربطی نداره طرف ایشون آدم نیس ربطی به ازدواج سنتی و مدرن نداره

اکثرا همینن من ازدواجم سنتی بود بخدا مادرشوهرم همه کاری برام کرد تا قبل عروسی و خودشو اصلا نشون نمی‌داد حتی چند سال بعد عروسی هم ولی جاریم دوست بودن باور کن ی ذره احترام نمیذاشت بهش همش میگفت پسرم وقت ازدواجش نبود و ی دونه عیدی نبرد واسه این دختر

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
اکثرا همینن من ازدواجم سنتی بود بخدا مادرشوهرم همه کاری برام کرد تا قبل عروسی و خودشو اصلا نشون نمی‌ ...

من همچین چیزی ندیدم اتفاقا من با همسرم شیش سال دوست بودم مادرشوهرمو و پدر شوهرم منو خیلی دوست دارن از اون یکی عروسشون که سنتی بوده بیشتر برام ارزش قائلن مخصوصا چون انتخاب پسرشون بودم حتی نمیگه یه لیوان از رو زمین بردار که به پسرش برنخوره به من کار گفته  من یکم مریض بشم میگه پسرم فلان می‌کنه رو تو حساسه زود بریم دکتر میگم که ربطی نداره به شعور و شخصیت خانواده طرف بستگی داره