2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

181 بازدید | 39 پست

من چهل روز رفتم خونه پدرم ,و اونجا موندم به اصرار شوهرم ,که بچه نوزادم اسیب نبینه و خودمم چون دیسکم پاره بود نیاز به مراقبت داشتم ,ولی ته دلم راضی نبود,اونجا ازم مراقبت کردن تا سرپاشدم ,اما یروز رفتم.خونه دیدم لباس زیر های شوهرم تولباسشویی اند و کثیف انددر صورتی که ازش ندیده بودم تا حالا توعمرم ,وتمام این مدت بروش نیاوردم این چهل شب هر بار میرفتم.میدیدم لباس زیرهاشو ,و خون خونمو میخورد ,اون نمیدونست من دارم میبینم ,وچهل شب که تموم شد هیچ شوقی برای برگشتنم نشون نداد ,حالا هم که اومدم خونه هیچ رابطه ای بامن نداشت و بدنشو شیو کرده بود ,در بهترین حالت ممکن بنظرم چت انلاین انجام.داده ,حالا هم که برگشتم خونه ام زودتر ازمن میخوابه و میگه چقدر خسته تم درصورتی که وقتی من نبودم ساعت های شش صبح میخوابید ,الانم اصرار داره که دوباره برم خونه مادرم  یبار میگه برو چند روز بمون  یبار میگه برو بچه رو حموم کن ,امشبم من عمدا بخودم رسیدم  که ببینم چی میشه که گفت من چقدر خوابم میاد ,برم بخوابم ,واقعا حالم خرابه ,نمیدونم چکار کنم برم و با کاراش تنهاش بزارم ,بچه ام چی میشه این وسط ,خیلی مشکوکه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو و یک ساعت بعد به بهونه فراموش کردن چیزی برگرد اروم کلید بنداز برو داخل ببین چیکار میکنه. اگر گفت چرا بی سروصدا اومدی بگو فکر کردم خوابی

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

چرا خود خوری میکنید ، خب باهاش صحبت کنید و رفتارهاش رو بگین ، این که تو ذهن خودتون نگه داشتین دارین به خودتون آسیب می زنید در یک موقعیت مناسب بدون دعوا درست و حسابی حرفتون و اون چیزی که تو ذهنتون هست بگین شاید یک درصد اشتباه میکنید و شاید واقعا این کار کرده بالاخره خود خوری نکنید 

آقا هستم 

برو و یک ساعت بعد به بهونه فراموش کردن چیزی برگرد اروم کلید بنداز برو داخل ببین چیکار میکنه. اگر گفت ...

مشکلم اینه که خونم یه قفل بزرگ داره درش و کلیدش یه مدته خرابه ,فقط درصورتی میتونم برم داخل خونه که در بزنم و اون از داخل درو باز کنه

چرا خود خوری میکنید ، خب باهاش صحبت کنید و رفتارهاش رو بگین ، این که تو ذهن خودتون نگه داشتین دارین ...

باهاش صحبت کنم که نمیفهمم چکار کرده ,فقط اونو اگاه میکنم که ,جلوی خودشو بگیره من نفهمم 

خب آگاه کنید از اشتباهش به خودش بیاد شاید توی دامی افتاده

اون.که اینقدر براش مهمه بنظرت اگاه میشه من بروش بیارم یعنی دلش میاد بامن ,?اون دلش با کسیه  این مدت ,گیرم من بزور جلوشو بگیرم,