2777
2789

چرا؟ بعضی وقت ها طبیعیه شاید که دلت بگیره 

میخوای باهامون حرف بزنی 

ما میخونیم حرفاتو

می‌ایستد روبه‌روی پنجره، دست می‌کشد به موهایش، می‌گوید : پریدن، ربطی به بال ندارد؛ قلب می‌خواهد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنکور داغونم کرد

میفهممت. واقعا دوران سختی بوده 

از این به بعد به خودت برس، به زندگیت. 

مشغول باش.کار های مورد علاقتو انجام بده

دیگه تموم شد و الان باید زندگی خوبی رو بسازی 

نگران نباش به مرور بهتر میشی 

می‌ایستد روبه‌روی پنجره، دست می‌کشد به موهایش، می‌گوید : پریدن، ربطی به بال ندارد؛ قلب می‌خواهد.

میفهممت. واقعا دوران سختی بوده از این به بعد به خودت برس، به زندگیت. مشغول باش.کار های مورد علاقتو ا ...

نه من بابام چندان ثروتی نداره کل کتابامو دست دوم خریدم تو آزمون آزمایشی ها 4تاشو به زور ثبت نام کردم نداشتم پول نه مشاور نه سالن مطالعه من حتی اتاقم نداشتم کنکورم نتیجه ای نداد با کلی غرغر از طرف مامانم با کلی جنگ روانی خوندم گفتم خدا نگام میکنه حواسش هست اما وقتی نتیجه دانشگاهی که میخواستم اومد و دیدم قبول نشدم داغون شدم چون کنایه های مامانم بیشتر شد 

هععععی

نه من بابام چندان ثروتی نداره کل کتابامو دست دوم خریدم تو آزمون آزمایشی ها 4تاشو به زور ثبت نام کردم ...

متوجهم چی میگی. متاسفم برای سختی هایی که کشیدی 

ولی اینو بدون کنکور یکی از راه ها هست 

راه های زیادی مونده. نا امید نباش 

میگذره 

🤍درک میکنم

تنهایی سخته خیلی اگه یه خواهر هم زبون یه رفیق هم زبون داشته باشی خیلی خوبه همش بهم میگن باید ازدواج کنی انقدر از خانوادم ضربه روحی خوردم که نمیتونم یکی دیگرم تحمل کنم

هععععی

هیچی نمیگذره از 7سالگی تنهاییمو فهمیدم همیشه به خدا گفتم اگه مادر بشم بهم کمک کن بشم رفیق بچه هام نه مادرشون اگه همسر کسی شدم جونمو واسش میذارم وسط اما با وضعیتی که من دارم توان ازدواج ندارم دارم دوباره واسه کنکور میخونم اما کیه که بفهمه نمیکشم

هععععی

هیچی نمیگذره از 7سالگی تنهاییمو فهمیدم همیشه به خدا گفتم اگه مادر بشم بهم کمک کن بشم رفیق بچه هام نه ...

واقعا نمیدونم چی بگم...

امیدوارم درست بشه 

و زندگیتون عالی باشه همونطور که میخواین