2777
2789
عنوان

اونایی ک به سیزده صفر اعتقاد دارن

157 بازدید | 16 پست

ارزوشون براورده شده میشه بیاین دو ب شک شدم یه سریا میگن حقیقته یه سری میگن نه

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 
فقط یه سند برای من بیارید که من قانع بشم؟خرافات هست بدون شک

مثل قانون جذبه 

یه سریا رسیدن مگه قانون جذب یا شکر گذاری سند دارع نه 

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردمی که میگن ۱۴۰۰ پیش خرافاته ، به سیزده صفر اعتقاد دارند (تناقض ها رو ببینید فقط))!!!

بعد مردم مذهبی که معقتدند باید از اصول و عقل استفاده کرد میگن ۱۳ صفر منبع روایی نداره و واقعا هم نداره

حالا شما اگع دنبال پیدا کردن اصل ماجرا هستی ببین یک عالم مذهبی اصلا این چیزارو قبول داره یا نه ؟ قطعا نه 

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
مردمی که میگن ۱۴۰۰ پیش خرافاته ، به سیزده صفر اعتقاد دارند (تناقض ها رو ببینید فقط))!!!بعد مردم مذهب ...

از دید من مثل قانون جذبه مثلا ماشین میخای یه جا سویچی میگیری ک واسه ماشینم یا هر چیزی ب نظرم هرچی ک بهش باور کنی میشه

مثل قانون جذبه یه سریا رسیدن مگه قانون جذب یا شکر گذاری سند دارع نه

همزمانی بوده، منم خیلی وقت پیش در زمان خامی خودم توی حرم معصوم، از خدا همسر خوبی خواستم همون رپز یکی لهم پیشنهاد داد و فکر میکردم این از آسمون اومده ولی سالها مشکلات روحی ناشی از اونو تحمل کردم  و فهمیدم نباید همزمانی هارو همیشه تطبیق دادباهم

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
از دید من مثل قانون جذبه مثلا ماشین میخای یه جا سویچی میگیری ک واسه ماشینم یا هر چیزی ب نظرم هرچی ک ...

خرافاته من درآوردیه حالا هرچی میخوایذ اسمش روبزارید خرافات خرافاته

خودم هیچی نمی‌دونم در مورد شیعنی این حرف از کجا در اومده ؟چه جوریاس ؟

ببین مثلا یکی ماشین میخاد یکی خونه نیت میکنن میره جا کلیدی میگیرن یا یکی بچه میخاد یه لباس نوزاد میگیره میزاره کنار میگن تا قبل سیزده صفر سال بعد بهش میرسی مثلا ما ماشینمون مدل پایین بود بابام خرید تا قبل سیزده صفر امسال ماشینمون عوض کردیم 

ی تاپیک دیگه گفتم پارسال برای اولین بار نیت کردم و طلا خریدم چشمت روز بد نبینه ب شش ماه نرسید همه طلاهای خودم ب باد رفت همه پولا و پس اندازم رفت اینا هیچ الان ی ساله فقط غرق بدهی و قرضیم تا ب خودمون میاییم دوباره ی چاه جلومون گذاشته میشه اخریش بارداری مجبور شدم ۳۰ میلیون بدیم ازمایش در حالی ک همه چی نرمال داشت پیش میرفت بچه سندروم شد و مجبور ب سقط شدم 😔 

چرا بحث می کنید در موردش؟به دلت هست بگیر نیست نگیر بحث واسه چیه؟من امسال میخام امتحان کنم ضرر نداره

من فقط سوال پرسیدم یه سریا جبهمه میگیرن میخاستم اونایی ک بهش رسیدن بگن منم میخام امتحان کنم 

میدونی چی جالبه اینکه اینا خرافاتع سند نداره یه سری چیزای دیگه ک هرسال مردم انجام میدن خرافات نیست 

ی تاپیک دیگه گفتم پارسال برای اولین بار نیت کردم و طلا خریدم چشمت روز بد نبینه ب شش ماه نرسید همه طل ...

پس نتیجه میگیریم اومد نیومد داره

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم

من که خدا روشکر برام خوب بوده

برا یکی نیت کردم بچه دار بشه دوسال پشت هم یه چیزی گرفتم بعد ده سال الان پسرش نه ماهشه

برا خواهر زادم خودکار گرفتم خداروشکر پزشکی آورد

برا خودم جاکلیدی گرفتم خونه دار شدم

پارسال طلا گرفتم با این که وام و قرضم داشتم تونستم چند تیکه دیگه بخرم

بعضیا فقط انرژی منفی میدن

حالا مگه ضرری راره واسه کسی که میان میگن نه و فلان وبیسار