2777
2789
عنوان

کتاب کشکول شیخ بهایی

67 بازدید | 2 پست

دوستان آیا این کتاب کتابه خطرناکی هست؟ درسته نویسندش شیخ بهاییه ولی چون در مورد علوم غریبه‌ست ترسیدم

کاربری قبلا برای فرد دیگه‌ای بوده. تاپیک‌های دو سه سال قبل رو هم ایشون زدن بنابراین نظرات و تاپیک‌های بنده هیچ ارتباطی با مطالب تاپیک‌های دو سه سال قبل نداره لطفا سریعا قضاوت نفرمایید. با تشکر.

سمتشم برید توفیق میخواد عمل کنید بهش 😁واسه مردم عادی خیلی توصیه نمیشه

شما مطالعه کردید؟

اخه علوم غریبه طلسماته و یکم غریبه برام یکم دارکه مثل اون یکی آثارش نیست

کاربری قبلا برای فرد دیگه‌ای بوده. تاپیک‌های دو سه سال قبل رو هم ایشون زدن بنابراین نظرات و تاپیک‌های بنده هیچ ارتباطی با مطالب تاپیک‌های دو سه سال قبل نداره لطفا سریعا قضاوت نفرمایید. با تشکر.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما مطالعه کردید؟اخه علوم غریبه طلسماته و یکم غریبه برام یکم دارکه مثل اون یکی آثارش نیست

دوست روحانی داشتم در موردش بهم گفته 

مثلا شما بیای چشم فلان حیوان رو که به قتل رسیده با فلان چیز و فلان چیز مخلوط کنی اونقد که جوهره شد روان بشه و سرمه یا چشم کنی چشمت به اجنه باز میشه خب این چیزا به درد مردم نمیخوره که. 

البته آدم های نالایق و ضعیف النفس شاید برم سمت این چیزا واسه سوءاستفاده 

🥲