2777
2789
عنوان

روتین روزانه زندگیتون رو بگید

86 بازدید | 7 پست

مثلا چیکارا میکنین از چه ساعتی تا چه ساعتی هر طور دوست دارین

دلم میخواد بدونم بقیه چقدر تلاش میکنن و چطوری برنامه میریزن واسه کاراشون 

چون خودم خیلی وقته تو پروسه بدبختی گیر کردم هیچکاری نمیکنم

_لطفا اگه کاربری میشناسید که تو تاپیک هاش در مورد مهاجرت,برنامه نویسی,زبان خوندن نوشته و یا کاربری میشناسید که از نظرتون نابغست و خیلی موفقه بهم معرفی کنید از خوندن اینجور تاپیک ها خوشم میاد_اگه کسی هستید که تونستید تو اتلاف وقت صرفه جویی کنید و کارهاتون بازدهی بیشتری داشته باشه لطفا از تجربه هاتون بگید_تو این سایت از 80درصد ادما بدم میاد ولی یه تعداد ادم هستن که خوشم میاد باهاشون تبادل نظر داشته باشم پس عضو شدم_اگه امضامو خوندی رو پیامم ریپلای کن و یه فکت علمی بگو:)(چرت نباشه)(اگه میدونی بگو اگه نمیدونی نگو)منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را.بچه ها نخندینا💔

صبح زود کارای خونه مادرم غذاپختن بعد ظرف شستن عصر حیاط میشورم بعد باهمسایه ها میشینیم دم حیاط بعدشام بعد ظرفا بعدم میام سایت

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی صب بیدارمیشم خونه رو مرتب میکنم جارومیزنم بعدناهاردرس میکنم ساعتای 1ناهارمیخوریم ظرفارومیشورم،بعدبرم حموم یالباس باشه می‌شورم بینش بیکارم نزدیکای5شرومیکنم شام درس کردن برنامه هرروزمه

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

6 پا میشم

یا با پتم میرم پیاده روی یا یوگا

بعدش دوش میگیرم میرم سرکار

وقتی میام خونه دوش میگیرم

روتین پوستی و موم رو انجام میدم

زبان میخونم دوباره یوگا کتاب میخونم 

بعدش یا با دوستام میرم بیرون یا وقتی همسرم بیاد باهم میریم

در بقیه روز ها اگه وقت آرایشگاه یا کلینیک داشته باشم لحاظ میشه یا کلاسی داشته باشم 

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

از خواب بیدار میشم صورتمو میشورم و روتین پوستی

صبحانه میخورم درحد شیر وکیک و اینا اکثرا

چایی دم میکنم ومیرم یکم اینستا بعدم میرم درس میخونم تا ساعت دوازده

دوازپه اقدام میکنم واسه ناهار 

بعد تا ناهار حاضر شه درس میخونم بعدم که ناهار رو با یه قسمت سریال میخورم

بعدم اگه درس داشته باشم درس نداشته باشم ادامه سریال یا بیلم

گاهی وقت ها بعدش میرم نقاشی چیزی میکشم یا برنامه نویسی رو یکم کلاساشو پیش میبرم

بعدم حدودا پنج ونیم شش برای شام شروع کیکنم و شوهرم میاد مسشینم پیشش بعد درس بعدم با شام یه قسمت سریال مشترک خودم و شوهرم

و بعدم یا بازی میکنیم یا حرف میزنیم یا فیلم میبینیم و دوش میگیرم بعدم خواب😂😂

این روتین تابستونمه که یه روز درمیون باشگاه دارم 

در غیر این صورت صبح تا ساعت هفت ونیم دانشگاهم بعدش هم باشگاه و بعدم خونه و شام و فیلم ودرس خواب