2777
2789

دعام کنید الهی به هر حاجتی که میخواید برسید حتی یه صلوات خیلی نیاز دارم منم براتون صلوات میفرستم

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

برات چهارقل میخونم

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صلوات فرستادم و حمد خوندم میشه برای حل سریع مشکل خونمون یه صلوات بفرستی ممنون

بله خواهرم ۱۰ تا فرستادم و دعا کردم انشاءالله به بهترین شکل شکل رفع بشه

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

۱۰ تا صلوات برات فرستادم برام دعا کن به حاجتم برسم عزیزم

حتما خواهرم ۱۰ تا برات فرستادم و دعات کردم الهی برسی به هر حاجتی که داری

برات چهارقل میخونم

ممنونم😭 برات الهی دل شاد و حاجت روا باشی برات صلوات و حمد خوندم

ممنونم😭 برات الهی دل شاد و حاجت روا باشی برات صلوات و حمد خوندم

قربونت عزیزم خدا کمکت کنه انشاالله

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است