2777
2789

دوتا پسرای من زردی داشتن و چند روز تو دستگاه بودن . اصلا نگران کننده نیست . ازش زیر دستگاه عکس بگیرین وقتی بزرگ شد نشونش بدین . براشون جالب میشه.. اگر دکترش اجازه میده یه کوچولو آب جوشیده خنک بهش بدین روی پایین اومدن زردی تاثیر داره. من امتحان کردم جواب داد. هرچی نی نی بیشتر جیش کنه زودتر زردیش پایین میاد . 

نه عزیزمبرای خیلی از بچه‌ها پیش میادیه مدت داخل دستگاه میمونه. زیاد بهش شیر بده خواهرت اگر میتونه یک ...

الان گفت خراب کرده از صبح خراب نکرده بود 

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۴. سالمه آخه خودم بالاسرش بودم اون موقع که به دنیا اومد دلم آتیش گرفت الان بستریش کردن

خواهرت الان خیلی سختشه ،من واقعا برام اذیت کننده بود وقتی بچم بستری شد، خستگی زایمان رو داره باید تنها تو بیمارستان هم بمونه ، بهش روحیه بدید چیزایی که خوشحالش می‌کنه براش ببرید تا انرژی بگیره ، بچه هم زود خوب میشه ، من تو این عصر و زمونه تابحال نشنیدم بچه ای از زردی اتفاقی برایش بیوفته 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
۲۴. سالمه آخه خودم بالاسرش بودم اون موقع که به دنیا اومد دلم آتیش گرفت الان بستریش کردن

ببخشید واقعا فکر کردم سیزده چهارده سالته.تو این سن چطور در مورد زردی انقد کمه اطلاعاتت که انقد هول کنی.شاید بچه کوچیک نداشتین ولی زردی خیلی چیز عادی هست.حتی سرم هم نمیزنن زیر دستگاهه فقط

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

الان رو هفده رفته یعنی خوب میشه یکدفعه نمیره

پسر منم 16ونیم بود

سه چهار روز دستگاه خوبش کرد

دستگاه آورده بودم خونه... 

مطمئن باش خوب میشه 

قدمش مبارک باشه 😍💜🌹

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
ترو خدا راست میگی

اره بابا دختر خواهرمن انقدشدید بود که میخواستن خونشو عوض کنن ولی خداروشکر خیلی زود خوب شد یه نذری به خانم نرجس خاتون مادر امام زمان بکنیدخودش هواشو داره

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
خواهرت الان خیلی سختشه ،من واقعا برام اذیت کننده بود وقتی بچم بستری شد، خستگی زایمان رو داره باید تن ...

خو خداروشکر ان شالله سریع خوب بشه ما شهرمون ی ساعت باهاشون فاصله داره ماشینمون دست خودشونه وگرنه الان سریع می رفتم 

اره بابا دختر خواهرمن انقدشدید بود که میخواستن خونشو عوض کنن ولی خداروشکر خیلی زود خوب شد یه نذری به ...

حتما نذر میکنم ان شالله سریع خوب بشه 

پسر منم 16ونیم بودسه چهار روز دستگاه خوبش کرددستگاه آورده بودم خونه... مطمئن باش خوب میشه قدمش مبارک ...

ممنون عزیزم تروخدا دعا کن خوب بشه استرس گرفتم 

خو خداروشکر ان شالله سریع خوب بشه ما شهرمون ی ساعت باهاشون فاصله داره ماشینمون دست خودشونه وگرنه الا ...

شکمش که کار کنه خیلی زود میاد پایین.دکترا میگن تغذیه ربط نداره ولی گرمی نخوره فعلا اگر شیر خودشو میده

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

شکمش که کار کنه خیلی زود میاد پایین.دکترا میگن تغذیه ربط نداره ولی گرمی نخوره فعلا اگر شیر خودشو مید ...

آره بهش گفتیم