چشمجنگلییی مدیر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 2543 عنوان دختر خواهرم پنج روزه به دنیا اومده الان به خاطر زردی بالا بستری شده | مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 67 پست تروخدا بگید زردی بالا کسیو رو نمی کشه خیلی ناراحتم ترو خدا دعا کنید براش فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️ 1404/05/16 | 00:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چشمجنگلییی مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 2543 اومد پایین یه خبر بده اگر تونستی قربونت برم عزیزم چشم حتما خبر میدم بیدارم فعلا فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️
خواننده_خاموش عضویت: 1395/07/24 تعداد پست: 45414 قربونت برم عزیزم چشم حتما خبر میدم بیدارم فعلا الان که دیگه ازمایش نمیگیرن.صبح ازمایش میگیرن.منتظر نباش الان او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟
چشمجنگلییی مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 2543 الان که دیگه ازمایش نمیگیرن.صبح ازمایش میگیرن.منتظر نباش الان منتظرم بیاد پایین فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️
خواننده_خاموش عضویت: 1395/07/24 تعداد پست: 45414 منتظرم بیاد پایین از بچه چه خبر او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟
چشمجنگلییی مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 2543 از بچه چه خبر سلام عزیزم ببخشید جواب ندادم رفتم جایی اونجا نت نداشتم خداروشکر اومد پایین فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️
خواننده_خاموش عضویت: 1395/07/24 تعداد پست: 45414 سلام عزیزم ببخشید جواب ندادم رفتم جایی اونجا نت نداشتم خداروشکر اومد پایین خدا رو شکر.باورت میشه چند بار اومدم چک کردم گفتم شاید یادت رفته.همین امروز اومدم گفتم شاید تاپیک جدید زده باشی. او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟
چشمجنگلییی مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 2543 خدا رو شکر.باورت میشه چند بار اومدم چک کردم گفتم شاید یادت رفته.همین امروز اومدم گفتم شاید تاپیک جدی ... رفتم کربلا دقیقاً قرار بود صبحش برم کربلا دیگه صبح زود بیدار شدم آماده شدم تو راهم زنگ زدن بهم گفتن زردیش اومده پایین اما دیگه نت نداشتم بگم قربونت برم عزیزم ان شالله حاجت روا بشی فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️
خواننده_خاموش عضویت: 1395/07/24 تعداد پست: 45414 رفتم کربلا دقیقاً قرار بود صبحش برم کربلا دیگه صبح زود بیدار شدم آماده شدم تو راهم زنگ زدن بهم گفتن ... ممنون.ممنوناز دعات او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟