2777
2789

من ۱۹ سالمه نامزدم دارم خانواده سخت گیر دارم یعنی بابام میزاره درس بخونم ولی میگ محجبه باش توی یه استانی زندگی میکنیم ک همه سرشون تو زندگی بقیه اس همش حرف در میارن😕🤦🏻‍♀️

من پارسال و امسال کنکور دادم هر دو سال اصلا درس نخوندم بخاطر جو‌ خانوادگی‌مون و خونه پر سروصدا کتابخونه هم نمیتونستم برم خلاصه هم کوتاهی خودم بود هم شرایطش رو نداشتم متاسفانه😕🙏🏻

میگین الان من چکار کنم دوباره کنکور بدم؟یا برم دنبال شغل آزاد یا دانشگاه یه رشته بخونم 

من دلم یه شغل میخواد ک نصف روز سر کار باشم نصفش آزاد 

درآمدشم یه چیز متوسط باشع راضیم

من اصلا از زندگی لذت نبردم میخوام از زندگیم لذت ببرم برای خودم وقت داشته باشم ولی میخوام مستقل باشم دستم تو جیب خودم باشه

چ شغلی پیشنهاد میکنید بنظرتون من چکارکنم 

خواهرانه کمکم کنید😘🙏🏻

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هدفت از کنکور چیه؟اگه رشته ایی که ازادم میتونی بخونی چه کاریه برو ازاد بخون پشت موندن وقتو هدر میده ...

من اگ کنکور بدم میخوام برم پروتز دندان یه دانشگاه خوب مث شهید بهشتی یا تهران  

اینو عملی هم میتونم برم یاد بگیرم ولی بهم مجوز تاسیس لابراتوار نمیدن

از بقیه رشته های تجربی خوشم نمیاد

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹

من اگ کنکور بدم میخوام برم پروتز دندان یه دانشگاه خوب مث شهید بهشتی یا تهران اینو عملی هم میتونم بر ...

خب در نظر بگیر اینی که میخوای به خصوص این دانشگاها دو رقمی میخوااد خیلی سخته اگه در خودت میبینی بمون