2777
2789
عنوان

بنظرتون ممکنه شر بشه واسم

150 بازدید | 17 پست

تو تاپیک ها قبل کامل تر هست اینجا خیلی خلاصه میکنم 

همسرم و پدرش چند مدتیه رفتن شهر دیگه واسه کار که همسرم چند شب پیش برگشت و منو دید و چهار ساعت بعدش برگشت در حالی از صبح تا شب در حال کاره وقتی اومد گفت خیلی دلتنگت بودم ولی دیگه نتونستم طاقت بیارم چند ساعت هم شده اومدم 

خلاصه دیروز من خونه مادر شوهرم بودم گفت پدرشوهرت گفت ما محمد (شوهرم) رو به زور فرستادیم خونه نمی‌خواست بیاد میگف چرا الکی این همه راه برم و برگردم ما هم گفتیم پسر تو زن داری برو یه سر بزن و به زور فرستادیمش خونه و این حرفا 

من وقتی شنیدم ناراحت شدم که یعنی چی به زور اومده ، پس چرا به من میگه دلتنگتم ، یعنی دروغ میگه؟چرا جلو خانوادش طوری رفتار کرد که انگار من وجود ندارم 

ادامه رو پیام بعدی میگم

کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در صورتی که من خودمو به در و دیوار میزدم مننن برم اون شهر و ببینمش اما این به زور اومده؟پس چرا به من میگه دلم تنگ شد میخواد منو خر کنه؟

خلاصه من دیشب تا صبح با این فکر بیدار بودم و کلی گریه کردم که من همیشه پشتشم اما این جلو خانوادش جوری رفتار می‌کنه که من اصن انگار وجود ندارم و باباااش اینو به زور می‌فرسته 

حرفای مادر شوهرم تو سرم همینجور میچرخید

که امشب شوهرم زنگ زد 

و من نمی‌خواستم چیزی بگم چون دوره و خستس عصبی میشه 

اما ناراحت بودم باید میگفتم 

بهش گفتم و گفت بخدا من همچین حرفی نزدم 

من خسته شدم از دست مامانم این چه حرفیه بهت زده 

من همچین حرفی نزدم اما اگر هم زده باشم که نزدم چه دلیلی داره بیاد برای تو تعریف کنه

گفت بابا گفت برو که من گفتم بذار فردا میرم که یهو فکر کردم با خودم دیدم خیلی دلم تنگه یهو برگشتم حتی بابا لحظه آخر فهمید 

اگر میخواستم بیام  مگه از کسی میترسیدم که با زور بخوام بیام 

خلاصه فهمیدم مادر شوهرم دروغ گفته

گفت من نمدونم مامانمو چیکار کردم خستم کرده با حرفای الکیش 

گفتم ولی بین خودمون بمونه نرم نگو شر میشه 

گفت باشه گفتم الکی باشه نگو ، تا اونجایی نگو چون پشت تلفن نمیشه راحت صحبت کرد گفت میگم چون باید جلوشو بگیرم خستم کرده 

گفتم پس اگه میخوای بگی صبر کن ده روز دیگه که کارت تموم شد کلا بیا و حضوری صحبت کن نه پشت تلفن

اینو درنظر بگیر احتمال زیاد همسرت اهل پررو بازی نیست. 

دلتنگت بوده قطعا،  دوریت براش سخت بوده، ولی روش نمیشده بگه من برم زنمو ببینمو بیام. 

اوناهم به خیال خودشون محمد سرش به کاربنده حواسش به زنش نیست گفتن زورکی هم شده باید بری. 

خب نمیتونست به پدرش که اصرار داره برو زنتو ببین و دلتنگ میشید بگه اره دلم داره از دوریش کم میاره.  جواب سربالا میداده که نه و دلم تنگ نیست و اینا. 

بعضی وقتا مردها نمیتونن حرف دلشونو به مرددیگه ای بزنن.  غرور دارن، غیرت دارن.  نمیشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

شوهرم اینجوریه که عصبی میشه صحبت نمیکنه تا آروم بشه که گفت اعصابم داغونه قطع میکنم فردا صحبت میکنیم 

که خدافظی کردیم 

بنظرتون این ماجرا شر نشه؟

هر چند تا الان اگر مشکلی پیش اومده مادر شوهرم هیچوقت مستقیم نیومد بهم دربارش بحث نکرد 

اگر بخواد زیرش بزنه یا بحث کنه فکر میکنم شوهرم پشتم باشه اولین باره تو همچین موقعیتش قرار گرفتم آخه 

اینو درنظر بگیر احتمال زیاد همسرت اهل پررو بازی نیست. دلتنگت بوده قطعا، دوریت براش سخت بوده، ولی رو ...

بحث اینجاست اصلا پدرش زورش نکرده 

مامانش الکی گفته 

شوهرم به خواست خودش اومده خونه نه باباش 

اصلا زور و اجباری در کار نبود حرف مامانش دروغ از آب دراومد

بحث اینجاست اصلا پدرش زورش نکرده مامانش الکی گفته شوهرم به خواست خودش اومده خونه نه باباش اصلا زور و ...

سعی کن تو زندگیت اونقدر مشغله داشته باشی که اصلا دنبال این چیزها نباشی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

سعی کن تو زندگیت اونقدر مشغله داشته باشی که اصلا دنبال این چیزها نباشی.

من این چیزا واسم مهمه

اگر واقعیت داشت حتما جلوشو می‌گرفتم چون اگه الان عادی رفتار میکردم چند وقت دیگه منو جلو خانوادش آدم حساب نمی‌کرد که خداروشکر واقعی نبوده و دروغ بود حرفای مامانش

شوهرم اینجوریه که عصبی میشه صحبت نمیکنه تا آروم بشه که گفت اعصابم داغونه قطع میکنم فردا صحبت میکنیم ...

یه کم هم سیاست داشنه باش. 

راه دوره،  برای کار رفته، خسته و بی حوصله ست،  پشت گوشی گله هات رو نگو. 

صبرکن بیاد خونه و باارامش صحبت کنید. 

اینجوری فقط اعصاب اون بنده خدا رو بهم میریزی و موقع کار هم ذهنش از جهت خونه  خانواده بهم میریزه و تمرکز نداره. 

پشت تلفن فقط بهش ارامش بده. خاطر جمعی بده. 

همسرت تو فشار دوستت داره ولی نمیتونه به روش بیاره چرا چون مادرش از بی محبتی اینا به پسرش وابسته ناخودآگاه حس همسر بهش داره (گارد نگیرید واقعا همچنین مورد هایی زیاد)

و همسرت بخاطر اینکه مادرش ناراحت نشه از اینکه باهاش حرف نزنه و گریه کنه اینا می‌ترسه این کارو می‌کنه شایدم می‌ترسه بهش بگن زن ذلیل  

من این چیزا واسم مهمهاگر واقعیت داشت حتما جلوشو می‌گرفتم چون اگه الان عادی رفتار میکردم چند وقت دیگه ...

معلومه هم تازه عروسی هم سن و سالت کمه. 

مونده تا به پختگی برسی.