2777
2789
عنوان

خب بنظرتون فردا ک سیزده صفر هس

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فالان‌روشن‌فکرای عزیز میان‌میگن  ب خاطر همین جهان سومی شدیم خرافات چرت یا هرچی

خب بابا هرافاته شماانجام‌ندین سخت نیست که 

سخت نیست که ب نظر بقیه احترام بذارین یکی اینجوری حالش خوبه انرژی مثبت میگیره خب بگیره مگ‌چ‌اتفاص خاصی میوفته

عصر ی نفر تاپیک زده بود ک اره هرافاته جرته بخاطر همین‌ادمای ساده جهان سومی شدیم دشمن بهمون میخنده انقدر اینکارا میکنیم

بعد خودش میگفت چون خریدم‌نرسیدم خو‌لامصب اگ‌اهتقا‌ نداری ک نبایدمیخریدی کلا ی روز‌باید برات باشه مث روزای عادی خالا اگ‌میرسیداااا فردا از۶صب خیابون بود

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
میگن توی دین نیومده و ...کاری ندارم ولی اینو میدونم یجور قانون جذبههه میخریش و امید داری برای شدنش

کلا قانون جذب میگه خونه بزرگ‌میخوای وسعت نمیرسه خونه بخری برا رسیدن ب خونت در کنار تلاشی ک‌میکنی خرید کن مثلا دکوری بخر اینا ک جذبش کنی ماشین میخوای همینطور

حالا فردا هم همینه نمیدونم چراانقدر جبهه میگیرن خرافانه چرته بابا شاید طرف با همین حالش خوب میشه بنظرم اتفاقا خیلی قشنگه ی روز ک همه خرید میکنن بنظرم‌انرژی مثبت زیادی هست تو این روز

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
کلا قانون جذب میگه خونه بزرگ‌میخوای وسعت نمیرسه خونه بخری برا رسیدن ب خونت در کنار تلاشی ک‌میکنی خری ...

من با حرفتون موافقم 

بنظر منم انرژی خوبی داره این روز که خیلیا باور دارن بهش یا حتی نتیجه گرفتن 

عشــــAــــق🔗♥️

من با حرفتون موافقم بنظر منم انرژی خوبی داره این روز که خیلیا باور دارن بهش یا حتی نتیجه گرفتن

من امسال سومین سال ک‌میخوام‌خرید کنم 

سال اول اقدام بارداری بودم باردار نمیشدم اینستا دیدم همچین روزیه رفتم سرکوچمون ی مطبوعاتی فقط تونستم ب نیت بارداری گیره دخترونه بخرم چیز دیگ نداشت الان دخترم ی سال دوماهش من‌خبر بارداریم با همون‌گیره ها ب شوهرم‌دادم بدون اینکه بدونیم دختره

ولی خب کنار اویز‌جلو‌ماشین‌میخرم ک‌ماشین بخرم هنوز نشده فردا نمیدونم شاید خرید نکردم چون همون ماشین فقط میخوام اگ قسمتم بود خب میرسیدم بهش نمیدونم شایدم حالم خوش بود خریدم

ولی تصمیم دارم ب نیتس شیرینی زندگیم شکلات بخرم

من امسال سومین سال ک‌میخوام‌خرید کنم سال اول اقدام بارداری بودم باردار نمیشدم اینستا دیدم همچین روزی ...

عزیز دلمممممممم😍خدا حفظش کنه فرشتتو 🤍🌱

خیلی جالبهههههه 

بعد شکلاتو پخش میکنید برا بقیه یا برا خودتون؟

حتما بخر 🫀🤍 

عشــــAــــق🔗♥️

عزیز دلمممممممم😍خدا حفظش کنه فرشتتو 🤍🌱خیلی جالبهههههه بعد شکلاتو پخش میکنید برا بقیه یا برا خودتو ...

ف‌اتشم عزیزم❤️❤️

نمیدونم چیکار کنم یکم‌ سختی این روزا زیاد شده اذیتم

گفتم ی چی شیرین بگیرم‌ب نیت حس خوب