2777
2789
عنوان

هفته هاست که خوابای ترسناک میبینم

76 بازدید | 12 پست

کلا راجب مرگ خودمه و کشته شدن‌

یه بار تصادف 

یه بار اتفاق ناگهانی

دیشبم خواب دیدم یه مرد قد بلند سفید با ساطور اومد سمتم و گردن رو قطع کرد

وقتی از خواب بیدار شدم با جیغ خودم بلند شدم و قلبم سنگین بود

قبل خواب صلوات میفرستم و ذکر میگم اما گویا تاثیری نداره انچنان ! 

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل خواب سوره عبس و تکویر رو بخون امتحان کن خودمم همینجوری بودم

ممنونم حتما

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

این دفعه تو خواب بگو من میدونم تو خوابم یک دفعه غیب میشن

ببخشید ، متوجه ی پستتون نشدم !

با وضو بخواب این الکرسی هم حتما قبل خواب بخون یه قرآن هم بذار بالای سرت صدقه زیاد بده۳ ساعت قبل خواب ...

ممنونم.

یعنی بخاطر چیه این خوابا ؟

ببخشید ، متوجه ی پستتون نشدم !

نگاه این دفعه تو خواب جدی نگیر جلوی اون مرده سفید که با ساطور آمد بگو من میدونم که تو خواب منی و ازت نمی‌ترسم 2 راه وجود داره یا قرار می‌کنه یا همه موجودات یهو خیره میشم بهت که بهتر خودت بیدار بشی اینها از تو یوتوب یاد گرفتم

منم تقریبا یک ماه اینجوری بودم .....علتشم مصرف قرصای اعصاب بود که دکتر برام نوشته بود بعد از اینکه قطع کردم تقریبا یک هفته بعد دیگه خواب نمی دیدم یا اگه می دیدم مث قبلنا بود، دیگه وحشتناک و اذیت کننده نبودن....

و اینم بدون خواب آدما از مغزشون سرچشمه می گیره اگه ذهنت درگیره و فکر زیاد میکنی یکی از دلایل اصلی خواباییه ک می بینی....

چندمین کاربریمه.تورو خدا دیگه الکی تعلیق نکنید😭😂😂