2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همشو جراحی کردم ، یکیش افقی بود ، ولی اذیت شدنش در حد همونا بود ، در کل اگه دکترت خوب باشه سخت ن ...

اره جراح فکه ولی میترسم 

افقیه و فشار به دندون بغلی  میاره 

اره جراح فکه ولی میترسم افقیه و فشار به دندون بغلی میاره

منم کاملا افقی بود ، سه تا دندون کنارش از فشار اون خراب شدن عصب کشی کردم ، ولی میگم دردش فرقی نداره اگه دندان پزشک ماهر باشه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
منم کاملا افقی بود ، سه تا دندون کنارش از فشار اون خراب شدن عصب کشی کردم ، ولی میگم دردش فرقی نداره ...

انشاالله که همینطور باشه چند روز مراقبت داره ونمیتونی چیزی بخوری

انشاالله که همینطور باشه چند روز مراقبت داره ونمیتونی چیزی بخوری

یکی دو روز اول چیزای سفت نمیتونی دیگه ، سوپ و آبگوشت و اینا یا حالا برنج نرم و خورشت ، و یه چیز دیگه اینکه نباید مدام ای دهنت رو با فشار تخلیه کنی ، آروم با دستمال پاک کن که مکش ایجاد نشه من بار اول از خون آبه بدم میومد فشار وارد میکردم یکی دو روز خونریزی داشت بار دوم دیگه تجربه شد آروم با دستمال پاک کردم تو نصف روز بند اومد ، ی راه دیگه هم برای قطع خونریزی ، وای کیسه ای رو بذار رو لثه ات خونریزی رو زودتر بند میاره 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞