2777
2789
عنوان

پارکت برای آشپزخونه دیدین تابه حال

161 بازدید | 30 پست

طراح میگه یکدست پارکت هال و آشپزخونه بزنید.دیدین تاحالا؟چطور میشه؟ آب میریزه باد نمیکنه؟؟؟؟

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آشپزخانه و باقی فضای خونه معمولاً یکی میزنند ، سرامیک طرح پارکت هم هست تفاوتی نداره از لحاظ طرح با پ ...

یعنی سالن پارکت آشپزخونه هم طرح پارکت؟

ازنظر زیبایی خوبه ولی نگهداریش سخته میتونید دولایه زیر کابینتا و یکم جلوتر سرامیک همرنگ اون پارکتو ب ...

بله هر طرح جدید آشپزخونه دیدم همه همینن و زیبا هم میشن ولی فکر کنم اکثرا کل خونه سرامیکه

بله هر طرح جدید آشپزخونه دیدم همه همینن و زیبا هم میشن ولی فکر کنم اکثرا کل خونه سرامیکه

مایه لایه سرامیک زدیم بقیه پارکت ولی لباسشوییمون نشتی داده بود جلوش یکم بادکرده الان پشیمونیم میگیم باید دولایه میزدیم البته که اونم رو ظاهرش تاثیر داره باز ولی شایدم اون قسمت زیر فرش میرفت و اصلا دید نداشت

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
مایه لایه سرامیک زدیم بقیه پارکت ولی لباسشوییمون نشتی داده بود جلوش یکم بادکرده الان پشیمونیم میگیم ...

منم میترسم بچه ها از آبسردکن یخچال آب بریزن رو زمین یا از ظرفشویی آب بریزه باد کنه

منم میترسم بچه ها از آبسردکن یخچال آب بریزن رو زمین یا از ظرفشویی آب بریزه باد کنه

آره دیگه این مشکلاتو داره باید کلا حواس جمع باشی یکم سخته نگداریش

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش