2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها یکی عکسش دوبزاره ماهاکه اینستانداریم ازترس این شوهرا...ببینیم خوب...چی میشه خوب؟؟

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

یاد اون ایه ی قران افتادم که میگه:

هر کجا که باشید مرگ شما را درخواهد یافت.اگرچه در بلندترین برج ها باشید....

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
یاد اون ایه ی قران افتادم که میگه: هر کجا که باشید مرگ شما را درخواهد یافت.اگرچه در بلندترین برج ها ...

😔😔😔😔😖😖😖من نمازامو نمیخونم😩میرم جهنم حتما😟😟😟😟😟

بَعضی وَقتآ خُدآ رو بُزُرگ میبینَم ,, بَعضی وَقتآ هَم ڪوچیڪ...ایـטּ تو نیستی ڪِـہ بُزُرگ میشیُ ڪوچیڪ ,, مَنَم ڪِـہ گآهی نَزدیڪ میشَمُ گآهی دور
بچه ها یکی عکسش دوبزاره ماهاکه اینستانداریم ازترس این شوهرا...ببینیم خوب...چی میشه خوب؟؟

عزیزم منم اینستا ندارم ولی فقط تو گوگل همین اسمو سرچ میکنم باز میکنه اینستاشو

ما هم امروز حالمون خیلی بده .دامادمون امروز تصادف کرد تو کما رفت نمیدونیم چی میشه

وای چه بد،انشالله که زودتر بهوش بیاد و سلامت باشه

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه

همشون تو هواپیما بودن. اون سفیده هم مینا باشاران عروس بوده. مهمانی قبل عروسی رفته بودن دوبی بچلر پارتی