آرااام مدیر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 797 عنوان این دختر ترکیه ای که هواپیماش سقوط کرد ... | مشاهده متن کامل بحث + 2476 بازدید | 67 پست رفتم پیج اینستاگرامشچه زندگی داشته ...رویاییواقعا چقدر مرگ عجیبهدلم سوخت 25 فروردینم عروسیش بود 1396/12/21 | 00:42 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36325 ما هم امروز حالمون خیلی بده .دامادمون امروز تصادف کرد تو کما رفت نمیدونیم چی میشه Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12681 بچه ها یکی عکسش دوبزاره ماهاکه اینستانداریم ازترس این شوهرا...ببینیم خوب...چی میشه خوب؟؟ ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
moogisu عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 3679 یاد اون ایه ی قران افتادم که میگه:هر کجا که باشید مرگ شما را درخواهد یافت.اگرچه در بلندترین برج ها باشید.... خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
nikiiiii عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 5636 کجا رفته بودن برا تفريح؟ افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند
**خاله_ریزه_و_قاشق_سحر_امیز** عضویت: 1391/10/15 تعداد پست: 28979 عکسشوبزار خب بزن رو ادرس میاره گوگل دیگه
نگهبان_بهشت عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 1933 یاد اون ایه ی قران افتادم که میگه: هر کجا که باشید مرگ شما را درخواهد یافت.اگرچه در بلندترین برج ها ... 😔😔😔😔😖😖😖من نمازامو نمیخونم😩میرم جهنم حتما😟😟😟😟😟 بَعضی وَقتآ خُدآ رو بُزُرگ میبینَم ,, بَعضی وَقتآ هَم ڪوچیڪ...ایـטּ تو نیستی ڪِـہ بُزُرگ میشیُ ڪوچیڪ ,, مَنَم ڪِـہ گآهی نَزدیڪ میشَمُ گآهی دور
۸ عضویت: 1396/05/01 تعداد پست: 4924 بچه ها یکی عکسش دوبزاره ماهاکه اینستانداریم ازترس این شوهرا...ببینیم خوب...چی میشه خوب؟؟ عزیزم منم اینستا ندارم ولی فقط تو گوگل همین اسمو سرچ میکنم باز میکنه اینستاشو
آرااام مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 797 ما هم امروز حالمون خیلی بده .دامادمون امروز تصادف کرد تو کما رفت نمیدونیم چی میشه ای وای انشالا به هوش میاد
70parisayekochoolo عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 269 ما هم امروز حالمون خیلی بده .دامادمون امروز تصادف کرد تو کما رفت نمیدونیم چی میشه خدا کمکش کنه بحق پنج تن بلا به دور باشه
ماهی_ عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 4151 ما هم امروز حالمون خیلی بده .دامادمون امروز تصادف کرد تو کما رفت نمیدونیم چی میشه وای چه بد،انشالله که زودتر بهوش بیاد و سلامت باشه اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36325 خدا کمکش کنه بحق پنج تن بلا به دور باشه ممنون Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
نووونا عضویت: 1396/04/26 تعداد پست: 3016 بچه ها یکی عکسش دوبزاره ماهاکه اینستانداریم ازترس این شوهرا...ببینیم خوب...چی میشه خوب؟؟ همشون تو هواپیما بودن. اون سفیده هم مینا باشاران عروس بوده. مهمانی قبل عروسی رفته بودن دوبی بچلر پارتی