2777
2789
عنوان

هماتوم

57 بازدید | 2 پست

تصادف کردم رفتم سنو گفت هماتوم داری بعدش شکایت کردم از طرف که باهامون تصادف کرده بود رفتم پزشک قانونی اسم دوتا دکتر گفت خب؟ بعد گفت برو پیش یکی از این دوتا سنو بگیر ببینم با این سنوی که فردای تصادف دادی یکیه یانه خب؟ بعد منم رفتم پیش اونی که خانوم بود ایشون گفت هماتوم نیست بعد طبقه پایینش اون یکی دکتر بود که اسمش داخل برگه بود اونم اومد گفت تشخیص منم این هماتوم نیست یه تیکه از جفته داخلش خون میاد میره یعنی هر دوتای اون دکترای که اسمشون داخل برگه پزشک قانونی بود گفتن تشخیص ما این هماتوم نیست  ممکنه اشتباه کرده باشن و هماتوم باشه؟ اولش که دکتر آقا بود اومد گفت نیم ساعت بعد اینو باز چک کن ببین اندازش همین قدر میمونه یا نه بزرگتر شد بدون تیکه از جفته اگه همین اندازه موند طی این نیم ساعت یعنی هماتوم وقتی بعد نیم ساعت باز سنو گرفت گفت نه نیست شک کردم

ینی چی؟ینی شما میخواستی تشخیص بدن که هماتومه و براثر تصادف ایجاد شده؟مگه هماتوم درلحظه شکل میگیره؟

من ۲۴ تیر رفتم آنومالی گفت هماتوم نداری هیچ مشکلی نداری اصلا بعدش رفتم روستا تو راه تصادف کردیم فرداش که رفتم سنو دادم نه ضربه بهم وارد شد نه درد داشتم فقط واسه اطمینان رفتم بعد شهرستان رفتیم سنو دادم شهر خودمون کرمانشاه نبود بعد گفت هماتوم داری منم وقتی رفتم پزشک قانونی واسه تصادف شکایت کردم گفت سنو که بعد تصادف گرفتی قبول ندارم یه برگه واسم نوشت اسم دوتا دکتر گفت برو پیش یکی از اینا بیین تشخص چی میدن امروز رفتم هر دوتاشون گفتن نداری یه تیکه از جفتته  که خون میاد داخلش میره یعنی همچین چیزی امکان داره؟ باشه هماتوم نداشته باشم تشخیص درست دادن؟ اولش یکی از دکترا گفت رو این تیکه دقت کن نیم ساعت دیگ بازم سنو بگیر ببینم همین اندازه میمونه یا رشد میکنه اگه همین ثابت موند هماتوم اگه رشد کرد پس هماتوم نیست بعد نیم ساعت رفتم سنو گرفت دکتر گفت نیست هماتوم نداری یعنی درست گفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.