2777
2789
عنوان

واقعا دارم‌کم میارم

121 بازدید | 20 پست

دانشجوام ازشون پول نمیگیرم اصلا میام خونه هم خودم پول خودمو میدم و گفتن ماهی یک میدیم گفتم قرعه بزارید برام

هم حقوق دانشجو معلمی هست هم ادیمنی میکنم به بدبختی پول دارم

بم میگه خب چرا ماشین نمیگیری دو نفره با دوستت راحت برید تا دانشگاه؟

بش‌میگم تو وضع مالی منو نمیدونی 

میگه پول خوب حروم میکنی

مثلا اینو میبینه من ماهی یبار غذا از بیرون میگیرم نمیبینه که یه ساله کفش نگرفتم

نمیبینه که جوونم درست حسابی لباس نمیگیرم که پول جمع کنم

نمیبینه که به بدبختی و وام ۷۰ جمع کردم گفتن بیا فلان‌جا سرمایه گذاری کن و پولا تا الان به فنا رفتن و کلا ۲۰ سالمه من بدبخت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی..وضع مالی خانوادتون مگه بده؟حقوق دانشجو معلمی خوبه که

نه عادیه ولی اگه بخوان خرج منو بدن طبیعتا فشار میاد

۳ قسط اون پول که رفته دارم میدم ۲ میمونه از حقوق

وضع مالی باباتون خوب نیست لابد 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

وضع مالی باباتون خوب نیست لابد

عادیه

متوسط کاملا و کارمندی

بحث من کمک نکردن نیست درک نکردنه

خودش تا حالا واسه مقصد دور ماشین دربست تونسته بگیره که من بتونم؟

عادیهمتوسط کاملا و کارمندیبحث من کمک نکردن نیست درک نکردنهخودش تا حالا واسه مقصد دور ماشین دربست تون ...

چندتا بچه هستین تو خونه؟ شما دخترخوب چندمی

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

مامانمیه بانک خصوصی بود گفتن بزار گفتم که نه و اینا مسخره کردن که الان پول تورو میبرن و اینا و هیچ ب ...

از این به بعد فقط طلا بخر

یه گوشت در باشه یکی دروازه 

سعی کن فعلا رو خودت سرمایه گذاری کنی و مهارت پولساز یاد بگیری

از این به بعد فقط طلا بخریه گوشت در باشه یکی دروازه سعی کن فعلا رو خودت سرمایه گذاری کنی و مهارت پول ...

طلا میگیرم بعد اون هرچند ریز ولی خب از هیچی بهتره

مرسی🩷

دوتاییمخواهر بزرگم مستقل شده رفته من دومیم اکثر اوقاتم خوابگاهم

پس کم لطفی دارن در حقت 

پس کم لطفی دارن در حقت

میدونی دردم چیه 

من همیشه پیششون بودم کنارشون بودم و خواهرم کلا هیچ

ولی بازم همیشه و الان ترجیحشون اونه

حتی پارسال روز تولد من خواهرم نبود میخواست بره مسافرت

من گفتم همون روز تولد خودم بگیریم نبود مشکلی نیست

گفتم نه نمیشه نباشه 

گفتم پس تولد نمیخوام

بازم بخاطر اون قبلش گرفتن که باشه:)))

میدونی دردم چیه من همیشه پیششون بودم کنارشون بودم و خواهرم کلا هیچولی بازم همیشه و الان ترجیحشون اون ...

کامل خانم خوب مهربونی وفابل درک هسی واسم ،پس برای آرامشت هم شده باید بفکر مستقلی جدا باشی و درگیر کارشغلی بشی ک صبح تا عصر بیرون باشه و ورزش و باشگاه انرژی مثبت ها بشی ک روحیه ات درگیر انرژی منفی ها نشه ک نا آرامت کنه 

کامل خانم خوب مهربونی وفابل درک هسی واسم ،پس برای آرامشت هم شده باید بفکر مستقلی جدا باشی و درگیر کا ...

فعلا که دانشجوی خوابگاهم دو سال دیگه میرم سرکار بعدش آره به فکرشم کار دوم

و اینکه انقدر خرم وقتی که نیستم هم کلی نگرانشونم

همش میترسم مریض شن