2777
2789

البته توهین نشه به اون خانمای کاردرست و متوجه اوضاع. یه کاربری نوشته بود: 

درسته گرونی شده  قیمت‌ها بالا میره اما حقوق‌ها هم بالا میره

یا خدا. این اصلا متوجه نیست چجوری حالیش کنم حقوق ها بالا نمی ره هر سال کمتر می شه به جای اینکه بره بالاتر

خب حالا بذارید یه حساب جزئی براش بکنم بلکه یه کم کورسویی از اقتصاد رو ببینه
ببین بابای من معلمه. پارسال 3 تومن رفت روی حقوقش دم عید (سال 1403). اما چیزا به جای مثلا 15درصد همش 6 درصد گرونتر شده بودن تقریبا

امسال بابای من چهار تومن رفت روی حقوقش دم عید (سال 1404). اما چیزا دست کم 10 درصد روی قیمت هر کدومش رفته حالا شما  حساب کن ببین حقوق امسال بابای من افزایش یافته است یا کاهش؟ با کمال تشکر

تازه حقوق یک بار افزایش داره در سال.

قیمت ها شاید ده ها بار در سال زیاد میشه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان کی دوباره یه چیزی گفته

توی پیام های پست قبلیم خوندم این خیلی دیگه توجهمو جلب کرد گفتم حیفه توضیح ندم براش. ولی دل ساده و صاف داشتنم خیلی خوبه ها. هیچی نمی فهمی. شب می خوابی صبح پا می شی همینجوری می گذرونی دیگه. مثل اون کاربر

عزیزم اینا حساب کتاب دستشون نیست باید درصدی بهشون گفت 

که مثلا افزایش حقوق ها ۱۰ درصده ولی افزایش قیمتا از ۲۰درصد تا ۲۰۰یا ۳۰۰ درصده 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توی پیام های پست قبلیم خوندم این خیلی دیگه توجهمو جلب کرد گفتم حیفه توضیح ندم براش. ولی دل ساده و صا ...

برای ی کاربر ب بقیه توهین نکن ذهن خودتم درگیر نکن بزار هرجور دوس دارن فکر کنن 

ما مسئول باورای مردم نیستیم

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️