2777
2789

تشنج ممکنه فقط ی بار اتفاق بیفته و دیگه هم تکرار نشه یا بشه

ولی صرع تکرار داره

این یکیش

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تشنج دلیلش معمولا مشخص میشه

ولی بعضی صرع ها ب دلایل نا مشخصاتفاق میفته

در اصل صرع نوعی تشنج هست که ادامه دار هست

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
علائمش چیه؟ صرع داره یا تشنج

عزیزم صرع و تشنج جدا از هم نیستن آنچنان. 

اگر فردی مبتلا به صرع باشه ، ماهانه یا حتی هفتگی ممکنه دچار تشنج بشه ، لرز و سرگیجه و سردرد های شدید هم از نشونه های دیگه اش هستن.

حالا هر تشنجی لزوما صرع نیست ، گاهی ضربه به سر ، حساسیت به دارو های مختلف ، کافئین ، الکل و ... ممکنه باعث ایجاد تشنج یا سیژر بشه

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

تشخیص صرع با تشنج با متخصصین نغز و اعصاب هست چون انواع پیچیده و متفاوتی داره

بعضی وقتام ممکنه نه صرع باشه نه تشنج شبیهش بوده باشه ک کلا با نوار مغز فهمیده میشه

دلیل نگرانیت رو دیدم تو تاپیکت نوشتی ک بچه ات تو خواب تکون میخوره

نه عزیرم اصلاا اصلا این تکونا صرع و تشنج نیست 

طبیعیه بیشتر بچه ها اینطورین

اصلا نگران نباش و غصه نخور

بیشتر بچه هایی ک تو بیداری زیاد ورجه وورجه میکنن و شلوغن یا تو خونه زیاد سروصدا هست تو خواب پرش دارن ولی اینا هیچکدوم مشکل نیست

نگران نباش عزیزم

دلیل نگرانیت رو دیدم تو تاپیکت نوشتی ک بچه ات تو خواب تکون میخورهنه عزیرم اصلاا اصلا این تکونا صرع و ...

واقعا میگی؟ 

من خودمو داغون کردم از فکر و خیال 😭😭😭😭

شما از نزدیک حمله صرع و تشنج دیدی ؟

عزیزم صرع و تشنج جدا از هم نیستن آنچنان. اگر فردی مبتلا به صرع باشه ، ماهانه یا حتی هفتگی ممکنه دچار ...

از نزدیک دیدی ک چجوریع ؟ 

من بچم تو خواب تکون و پرش داره بدنش