2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم😁

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

مادرم ،هم شاغل بوده هم منو تربیت کرده 🚶🏻‍♂️😂

واقعا مامانامون تو یه لول دیگه ان🫠

منم گاهی بهش فک می کنم چجوری هم شاغل بوده هم کارای خونه رو کرده هم مارو بزرگ کرده

همین خودش خیلیه

یکی از پزشکان شهرمون

بچگیش وضع مالی‌شون اصلا خوب نبوده و پدرش چوپان بوده ولی پسرشو همچنان میفرستاده مدرسه این پسره هم زمانی که چوپانی میکرده و کمک دست باباش بوده درساشو هم میخونده و درنهایت پزشکی قبول میشه و الان جز یکی از بهترینهاست که از کل کشور میان واسه جراحی و یه پنجه طلای واقعیه

از فرش رسید به عرش ولی نه تنها تکبر نداره بلکه هرکیو میبینه که دستش تنگه پول جراحیشو نمیگیره و خیلی خاکیه

واسه پدر مادرشم یه خونه ی خیلی خوب ساخت

با تلاش صددرصدی خودش یا اگر پارتی و اینام درش دخیل باشه اوکیه بازم؟

دیگه اون که با پارتی به جایی برسه رو شاید بتونیم خرشانس و زرنگ خطاب کنیم ولی موفق نه قطعا

چون موفق کسیه که زحمت کشیده تا رسیده به جایی که می خواسته

یکی از پزشکان شهرمونبچگیش وضع مالی‌شون اصلا خوب نبوده و پدرش چوپان بوده ولی پسرشو همچنان میفرستاده م ...

چقددد خوشم میاد و غبطه می خورم به حال این آدما

زندگینامه هاشونم که می خونم حس می کنم خودم انگل اجتماعم😂😂😂

واقعا مامانامون تو یه لول دیگه ان🫠منم گاهی بهش فک می کنم چجوری هم شاغل بوده هم کارای خونه رو کرده ه ...

واقعا همینطوره

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔