2777
2789

حتی یک صلوات برام بفرستید از ته دل ممنون میشم 

دعام کنید الهی خدا حاجتتون رو بده

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه برای ازدواج من دعا کنید خواهش میکنم

حتما عزیزم برات دعا کردم و توحید خوندم برام دعا کن

الهی به زودی زود ازدواج موفقی با هرکی دوست داری داشته باشی

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

حتما عزیزم برات دعا کردم و توحید خوندم برام دعا کنالهی به زودی زود ازدواج موفقی با هرکی دوست داری دا ...

من برات صلوات فرستادم الهی به بهترین شکل به حاجتت برسی ممنونم عزیزدلم 

برای ازدواج خوب و زود هنگامم دعا کنید محتاجم به دعاتون🤲
من برات صلوات فرستادم الهی به بهترین شکل به حاجتت برسی ممنونم عزیزدلم

ممنونم😭❤️

ممنونم😭❤️

من شنیدم نماز توبه خوبه خودم یه بار خوندم ولی باز میخوام بخونم شما هم بخونید آخر نمازتون حاجتتونو بخواین انشاالله درست میشه نماز امام رضا هم شنیدم خوبه

من شنیدم نماز توبه خوبه خودم یه بار خوندم ولی باز میخوام بخونم شما هم بخونید آخر نمازتون حاجتتونو بخ ...

مرسی گلم اعتقاد دارم دعای بنده در حق بنده گیراس واسه همین از نی نی سایتیا میخوام دعام کنن❤️ انشاءالله حاجت روا بشی

مرسی گلم اعتقاد دارم دعای بنده در حق بنده گیراس واسه همین از نی نی سایتیا میخوام دعام کنن❤️ انشاءالل ...

انشاالله همه حاجت روا بشیم