2777
2789
عنوان

چرا همه تظاهر می کنن تنبلن

118 بازدید | 14 پست

در  حالی که بری تو زندگیاشون می بینی اکثرا دارن خودشونو می کشن برای امکانات بهتر ، نمره بهتر و...

و چنان رقابتی دارن که من برگام می ریزه😐

من اصن این حس رقابته رو ندارم نمیدونم چرا

منم 😂

کلا واسه خودم زندگی میکنم 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم 😂کلا واسه خودم زندگی میکنم

بعد ببین یه جوریه بعضیا از اینا که حتی تو ظاهر باهات خیلی خوبنم حتی قایم قایمکی دارن بات رقابت می کنن😐🤣

حسودم هستن تازه

و منی که خودم اصن این چیزا برام مهم نیست

وقتی می فهمم اینو واقعا تعجب می کنم

بعد ببین یه جوریه بعضیا از اینا که حتی تو ظاهر باهات خیلی خوبنم حتی قایم قایمکی دارن بات رقابت می کن ...

دقیقاااااا😂ولی ما کماکان ریلکس هستیم 👌😂

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

تازه زورم میزنن میگن نخون نمیرسی منم نخوندم ولش کن و....

چقد صحنه های آشنا از جلو چشمام رد شد😂

نمرتم که خوب بشه یا از اونا بهتر بشه بلد نیستن حسادتشونو پنهان کنن ژنبدبنبکبمبم🤣

چقد صحنه های آشنا از جلو چشمام رد شد😂نمرتم که خوب بشه یا از اونا بهتر بشه بلد نیستن حسادتشونو پنهان ...

اره عصبی میشن دقیقا اینارو دیدم و بدیش اینه تخت تاثیرشون قرار گرفتم بخاطر اونا سطح خودمو اوردم پایین

بگم شرکم یا خودت فهمیدی

من‌ افسردم عزت نفسم از دست دادم ،نمیتونم تلاش کنم اصلا ادم حسودی نیستم ولی خیلی حسرت دارم به اونایی ...

ببین اینتیی که میگی همه توجیهن

اگه آدم یه هدف مشخصی داشته باشه و بدونه که واقعا براش مهم باشه همه تلاششم می ذاره بهش برسه( نه حالا صرفا یه هدف آرمانی که می دونی در حد همون هدف قراره باقی بمونه)

تو هدف نداری احتمالا

ببین اینتیی که میگی همه توجیهناگه آدم یه هدف مشخصی داشته باشه و بدونه که واقعا براش مهم باشه همه تلا ...

هدفی ندارم ، سردرگمم 

یه مدت انقد افسردگی شدید بود ک حتی دگتر گقت بستری‌ بشی خوبه ، به سختی میتونستم دستمو تکون بدم 

از اونموقعست شاید کم کم فعالیت های خیلی کم دارم ولی هیچوقت دیگع مثل قبل نیستم ،پوچ گرا وسردرگمم

هدف برام پوچه

هدفی ندارم ، سردرگمم یه مدت انقد افسردگی شدید بود ک حتی دگتر گقت بستری‌ بشی خوبه ، به سختی میتونستم ...

هیچ وقت دیر نیست واقعا

تمرینای خودآگاهی انجام بده

تمرینای خودتو دوست داشتن

قطعا نتایج بهتری می گیری

منم یه بخش بزرگی از زندگیمو شبیه تو بودم، سردرگم، بی هدف ..

ولی الان واقعا حس می کنم فهمیدم که باید تو چه مسیری قرار بگیرم 

و این یاد گرفتنه به هیچ وجه آسون نبود برام

از توام می خوام همین کارو بکنی

کارایی بکن که حس می کنی بهت احساس ارزشمند بودن میدن مثلا برو کلاس، موسیقی، نقاشی و یا هرچیزی انجام بده که حالتو خوب بکنه

و مخصوصااااا تو اجتماع حاضر شو ببین تو جامعه من و تویی که خودمونو کم می بینیم یه سری افراد خودشیفتن، یه سری دیگه اعتماد به نفسشون انقد زیاده باعث شده جذاب تر به نظر برسن و در عین ال ما همه چیمون بهتره از اونا و...

و کم کم تو این فرآیند یاد می گیری که تو هم ارزشمندی هم دوست داشتنی و حقته که بری دنبال علاقت و هدفت

هیچ وقت دیر نیست واقعاتمرینای خودآگاهی انجام بدهتمرینای خودتو دوست داشتنقطعا نتایج بهتری می گیریمنم ...

اره واقعا 

الان تازگیا یه چیری شروع کردم خمش افکار متفی میاد ک چی واقعا،یا اینکه کافی نیستم 

کاش بتونم به زندگی ادامه بدم

اره واقعا الان تازگیا یه چیری شروع کردم خمش افکار متفی میاد ک چی واقعا،یا اینکه کافی نیستم کاش بتونم ...

افکار منفی هیچ وقت قابل حذف نیستن

تو فقط می تونی کندرلشون کنی

پس بل هرچیزی بپذیرشون و بهشون بگو که می دونم شما همش تو سر من در حال رفت و آمدید ولی بهتون اجازه نمیدم بهم غلبه کنین

یه چند تا پست روان شناسی تو اینستا دیدم واقعا جالب بودن

یکیشون می گفت اگه تو رنگ موهات مشکی باشه، مطمئنی که مشکیه و اگه یکی بیاد جلوت جیغ و داد راه بندازه و اصرار کنه که تو موهات آبی ان تو باورت عوض نمیشه فقط می خندی بهش چون مطمئنی رنگ موهات مشکیه

در مورد افکار منفی ام همینه تو اگه یاد بگیری خودتو و توانایی هات و ارزشتو باور کنی دیگه افکار منفی هرچند هستن ولی تاثیری روت ندارن

دوباره یه پست دیگه بود می گفت که این ماییم که به کلمات معنی میدیم واسه همینه اگه یکی بیاد به یه زبون دیگه به تو فحش بده تو احساس عصبانیت نمی کنی چون معنی اون کلمه رو درک نمی کنی، حالا توام نسبت به افکار منفی باید همینجوری باشی و به چشم رهگذرایی تو ذهنت بهشون نگاه کنی که میان و میرن فقط