پسرم فردا وقت واکسنشه میگن سخته از طرفی هم خودم پریودم اعصابم ضعیفه همم پسرم شکمش چند روزیه شل کار میکنه دارو میدم بدنشم عرقسوز شده مدام نق میزنه میخام وایسم شنبه یکشنبه بهتر بشه ببرمش امکانش هست؟؟؟
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
اگر ب دکترش دسترسی داشته باشی و یپرسی خب خیالت راحت تر میشه
لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
همشون از دم بد اخلاقن کمتر کسی الان میره بهداشت من خودم ن بارداریم رفتم ن پسرمو میبرم فقط واکسناشو بردم اینم اخریه بیرون متخصص میبرم چکاپ