2777
2789

پس این گرونی ها همه شون مستقیما متوجه منه یعنی؟ 

یکی اینجا پست گذاشته امشب شام چی دارید همه نوشتن کباب نمی دونم فسنجون قورمه سبزی آبگوشت فلان بیسار. آدم وقتی میاد اینجا بااورش نمی شه اصلا گرونی شده توی مملکت و فکر می کنه مردم جامعه که می گن و می نویسن آی از گرسنگی مردیم دروغ می گن. انگار اصلا گرونی نیست. 

توجه کنید این پست من اصلا شخصی نیست. من نی نی سایتو می خونم ببینم دور و برم چه خبره ولی انگاری اینجا اصلا یه دنیای دیگه هست و اصلا برای آمارگیری جامعه خوب نیست. آخه اینستا آخه گوگل آخه محل کار آخه فروشگاه ها مردم همه می نالن. مترو نشسته بودم منتظر که یه خانم باکلاسی به خانم بغل دستیش می گفت به قرآن یک ساله گوشت نمی تونم بخرم قورمه سبزی رو بدون گوشت می پزیم خیلی دلم سوخت داشت گریه م می گرفت. بعد اینا. خدایی یک سر بزنید به اون پست ببینید اینجا وضع چجوریه کف جامعه چجوری

بابا اگر وضع انقدر خوبه بگید من خودمو حرص ندم برای مردم و جامعه ای که می بینم. یه چیپس دستت بگیری ده تا بچه می ریزه سرت قسم قرآن میدن. فقط ده تا ویدیو دیدم سر نذری دعوا بود. شاگردای مامان و بابام بی صبحانه میومدن دو سه سال اخیر مدرسه. کم خونی و بی هوش شدن کمترین مشکل شون بود. بابا مامانم هر دم از حقوقشون چیزی می دادن برای بچه های مدرسه به اضافه همکاراشون همگی با هم

یعنی چی این حرفا چیه. دروغ نگید. آمار دروغ ندید. اصلا چیزی ننویسید.مگر مجبورید آخه. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرکی این کامنتو میخونه دعا کنه فردا خبری ک میخامو بشنوم فردا زندگیم مشخص میشه یا خوشبخت میشم یا بد ب ...

صلوات میفرستم برات ب نیت شهید زبر جدی الهی خودش واسطه کارتون بشه 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

خوب اینجا اکثرا شاغلن قرمه سبزی چیز حسرت برانگیزی نیست فوقش اینه زیر پاشون ماشین نداشته باشن

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

خیلی کاربر فیک دیدم چرا انقدر حساسیت داری سایته دیگه صبحا بلندشو برو بیرون نگاه کن مردم مثل سگ کار میکنن تو بوق سگ آخرم هیچی به هیچی 

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

خودتو درگیر اینجا نکن 

کسی از اینجا آمار کشور در نمیاره 

هیچکس راست نمیگه منم شبی چیکن استراگانوف و خاویار خوردم 

حساس نشو حساس نشو

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

خداروشکر ما اندازه ی خودمون داریم

خداروشکر

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
خودتو درگیر اینجا نکن کسی از اینجا آمار کشور در نمیاره هیچکس راست نمیگه منم شبی چیکن استراگانوف و خا ...

جووون😂