2777
2789
عنوان

کاش میشد مُرد

120 بازدید | 13 پست

بی آنکه مادر بفهمد...!

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام، دلم نیومد برات ننویسم به عنوان به دوست..

اگه اینو نوشتی شاید خسته‌ای.. خیلی خسته..‌

ولی عزیز، یه چیزی بهت بگم از ته دلم:

مادرت بفهمه؟!

خدا چی؟ اون که از لحظه لحظه‌ی دلت باخبره...

تو فکر میکنی تموم بش آرومی؟ نه.. غمتو میذاری رو دل مادرت، میذاری رو دل خدای مهربونی که هزاربار فرصت داده، هنوزم منتظرت..

منتظر تو تنهاییت خلوتت شاید همین امشب بگی..

خدایا خستم.. ولی هنوزم دلمو به تو میسپرم. یه راه نشونم بده که زنده بمونم، نه فقط نفس بکشم. خودت درستش کن..

تو اومدی که درداتو پشت سر بذاری، نه اینکه باهاش تموم شی.

اومدی که یه روزی بشی صدای نجات بقیه..

یه گوشه بشین، دستتو بذار رو قلبت،

و فقط بگو

خدایا نمی‌تونم.. ولی تو که میتونی، کمکم کن.

همین یه جمله رو.. همین یه خط رو خدا میگیره و برات یه مسیر جدید می‌سازه.

نرو.. هنوز وقت رفتن نیست..

اینا رو نگووووووو

اینجا بمون، قوی بمون..

خدا پشت و پناهت🤍✨

💚یا الله💚
سلام، دلم نیومد برات ننویسم به عنوان به دوست..اگه اینو نوشتی شاید خسته‌ای.. خیلی خسته..‌ولی عزیز، یه ...

عزیزدلم ممنون از وقتی که گذاشتی،حرف زدن باخدا کارهرروز من بوده همیشه،دلم بهمین خوشه،اما منو نمیبینه نمیدونم چیکار کردم که سالهاست دارم عذاب میکشم،من فقط دلم یه زندگی معمولی میخاست . خواسته ی زیادی نداشتم.

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

ای خداااااااا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔کاش میمردم بدو اینکه مادرم بفهمد

خدانکنه عزیزدلم

عزیزدلم ممنون از وقتی که گذاشتی،حرف زدن باخدا کارهرروز من بوده همیشه،دلم بهمین خوشه،اما منو نمیبینه ...

ببین یه رازی تو سختی‌ها هست که خیلیا نمیدونن..

خدا وقتی یکیو خیلی خیلی دوست داره،

گاهی سختیا رو میزاره سر راهش،

نه برای عذاب دادن.. نه!

برای اینکه صداشو بیشتر بشنوه..

برای اینکه بنده‌ش هر روز بیشتر برگرده طرف خودش

💚یا الله💚
ببین یه رازی تو سختی‌ها هست که خیلیا نمیدونن..خدا وقتی یکیو خیلی خیلی دوست داره،گاهی سختیا رو میزاره ...

عزیزدلم خیلی خوبه شما انقد حکمت و قسمت و اینحرفارو قبول دارین.اما تا ۴۰سالگی من باید همینجوری بگذرونم که بقول شما هرکه در این بزم مقرب ترست.......

کاش ۱۷سالم بودو میتونستم قبول کنم

عزیزدلم خیلی خوبه شما انقد حکمت و قسمت و اینحرفارو قبول دارین.اما تا ۴۰سالگی من باید همینجوری بگذرون ...

گفتی کاش ۱۷ سالم بود و میتونستم راحت‌تر این حرفارو قبول کنم..

ولی اجازه بده یه چیزی از ته دلم به شما بگم

اولا مگه من ۱۷ سالم؟ 😂

اگر هست چه خوب..😍🤣😌☺️

نه عزیز دل، اتفاقا منم درد سن و سالو میفهمم.

اما بدون..

خدا برای سن، عدد تعیین نکرده.

تو هر سنی که باشی، هم میتونه یه  شروع باش، هم یه معجزه.

و اصلابعضی چیزا رو خدا فقط برای وقتی نگه میداره که بنده‌ش پخته‌تر و دلش بیدارتر.

قرآن عزیز میگه:

وعسى ان تكرهوا شيئا وهو خير لكم

یعنی‌..

شاید از چیزی بدتون بیاد در حالی که خیر شما در همون..

و باز:

ان مع العسر يسرا

همانا با سختی، آسانی است..

نه گفت بعد از سختی بلکه گفت با سختی، یعنی سختی و آسونی یه جورن، با هم میان

خود خدا هم فرموده

فانی قریب..

من نزدیکم..

فقط صداش کن، با دل شکسته‌ات، با همون حال خسته‌ات،

نه لفظ قشنگ میخواد، نه سن پایین،

فقط یه دل واقعی..

بدون که گاهی خدا، تا ۴۰ سالگی نگه میداره چون اون چیزی که قراره بده، ارزش انتظار و سختی رو داره

نه برای مجازات، بلکه برای اینکه تو وقتی رسیدی بهش، قدرشو بدونی، پات نلرزه، دلت نخوره زمین..

قول بده امشب یه بارم که شده،

با دلی بی‌نقاب، صادقانه، بدون قهر،

بشینی  قشنگ باهاش حرف بزنی

و یادت نره..

تو هنوزم مقرب بزم خدایی

سن که مهم نیست، دل مهم.

و دلت بیدار، پس آماده‌ای برای معجزه‌هاش

خدا پشت و پناهت باش.

💚یا الله💚
گفتی کاش ۱۷ سالم بود و میتونستم راحت‌تر این حرفارو قبول کنم..ولی اجازه بده یه چیزی از ته دلم به شما ...

ممنون عزیزم بابت حرفای قشنگت،امیدوارم همینجوری باشه که شما میگی.ممنون میشم اگه برام دعاکنی که گره از زندگیم باز شه خیلی خستم

خدابرات نگهش داره🙏

ممنونم لطف دارین