2777
2789
عنوان

تایپ مورد علاقه من🥲

177 بازدید | 18 پست

من جدیدا فهمیدم فقط از مردای سن بالا خوشم میاد مثلا ۳۰به بعد 

حالا اینش عجیب نیست 

خیلی حمایتگر بودن و اینا برام مهمه

خیلی خیلیییی 

یعنی اگر حس حمایت رو از کسی بگیرم میتونم حسی بهش داشته باشم

بنظرتون چرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمونش پارسا پیروزفر

اخخخ

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

صحیح

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

منم مثل توعم ۱۰تا ۱۵ سال دوست دارم اختلاف سنی با طرف مقابلم داشتم باشم و خیلی حمایتگر و مهربون باشه

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

ارتباطم خوبه دوست دارم یکی پشتم باشه امروز از یه مرد ۴۲ساله خوشم اومد خودم ۲۰سالمه

خب پس هیچی 

گذرا نیست این حست؟

مثلا سه چهار سال دیگه تغییر کنی

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

خب پس هیچی گذرا نیست این حست؟مثلا سه چهار سال دیگه تغییر کنی

نه 

کلا ادم حساسیم 

خانوادمم همیشه حمایتگر بودن 

از لحاظ حسی 

و من جدیدا خیلی حساستر شدم 

ازین ادمام که زود گریم میگیره و یزره دعوام کنن گریه میکنن 

دوست دارم یه کسی باشه که ازم در مقابل همه چی محافظت کنه مثل پدرا ازین لحاظ

نه کلا ادم حساسیم خانوادمم همیشه حمایتگر بودن از لحاظ حسی و من جدیدا خیلی حساستر شدم ازین ادمام که ز ...

خب آخه ۴۲ هم دیگه خیلی زیاده عزیزم 🥲

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

اره خودمو برای همه لوس میکنم مثل دختر بچها هرکس که بتونه باهام مهربون باشه و اینارو میتونم بپذیرم حت ...

خوب تیپ شخصیتیت پرسفونه دیگه 

البته این انتظارات میتونه آسیب بهت بزنه 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...